monolv Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Nu man headmasters jau no jauna steama (ja tas protams ir viņš) apgalvo, ka viņam tas acc ir uzlauzts, nozagts un vēl pietam hackeris banu norāvis. http://steamcommunity.com/id/dinamo91 - jaunais konts, hedam uz vecā acc arī tāds nicks bija vienu brīdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted December 30, 2014 Author Report Share Posted December 30, 2014 Da nejau vienkārši linki no zila gaisa uzradās. "Headmasters" gateri sauca spēlēt un tad ķip mēs nevis teamspeakā, bet yourspeak vācamies. Pretī bija scameris nevis uzprogrammēts bots kas linkus met. Un jā tickets jau sen iesniegts, esiet uzmanīgi no šitādiem - tie scami arvien viltīgāki un ticamāki paliek. edit: scamera inventory -http://steamcommunity.com/profiles/76561198154797249/inventory/ vakar vēl bija pilns ar skiniem, pa nakti bija daudz keyu, tagad laikam tie pārdoti un ir jau jauni upuri, var jaunus itemus redzēt. My story! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Nemuldi, maddn, es nebiju pirmais, un acīm redzot neesmu arī pēdējais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Es par to ka zābaks ir scammeris, reāli dzīvē izskatās tāds, neuzticams + izskatās, ka šeit darbojas organizēta grupa, kura cenšas aizsargāt vadoni. Kā mēs visi zinam, tad zābaks ir pieredzējis programmētājs, kurš droši var uzprogrammēt jebko. screenus un visus citus sūdus var uztaisīt jau priekšlaicīgi, pēc tam photoshopā pārveidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Tieši tā lāci. Jo pēc visām bmwpower tradīcijām visi resnie arī ir uzmetēji. Un mēs zinām, ka zābaks ir resns (beef's protams ar ir šajā sarakstā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 So, where is GIGN resnis nominacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Emm.. Bota vakar skaipā prasīja aizdot steam kontu, lai notreidotu atslēgas. Ne manējās, bet savas. Pats kaut kādu treidinga limitu sasniedzis or smth. Pēc šī visa, labi, ka skaipa msg ieraudzīju tikai šodien. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Tieši tā lāci. Jo pēc visām bmwpower tradīcijām visi resnie arī ir uzmetēji. Un mēs zinām, ka zābaks ir resns (beef's protams ar ir šajā sarakstā) Pēc powera tradīcijām uzmestais beigās izrādīsies uzmetējs. Tagad jāatrod tikai lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Pēc powera tradīcijām uzmestais beigās izrādīsies uzmetējs. Tagad jāatrod tikai lohs. Nu kā, viss saskan. _PUNK_ uzraksta sūdzību, ka ir uzmests un apvaino zābaku. atnāk zābaks un visu noliek pie vietas. rezultāta _PUNK_ lohs. viss pēc tradīcijām 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Izrediģējiet savus draugu sarakstus un sāciet domāt ar galvu, kā arī padomājiet par to, kas rakstīts steampowered agreementā... dauņu bari, kas pohujā visu spiež un piekrīt! Ar HVN ir spēlēts daudz kopā un labi zinu, ka man neko nav rakstījis un nekad nav apčakarējis - GIGN adminu reputāciju nezskatu par iespējamu apšaubīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 (edited) Tikko nopirku keyus no enjoi, bet vinjsh saka ddosot steam serverus PS: A joke Edited December 30, 2014 by b0r1ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Izrediģējiet savus draugu sarakstus un sāciet domāt ar galvu, kā arī padomājiet par to, kas rakstīts steampowered agreementā... dauņu bari, kas pohujā visu spiež un piekrīt! Ar HVN ir spēlēts daudz kopā un labi zinu, ka man neko nav rakstījis un nekad nav apčakarējis - GIGN adminu reputāciju nezskatu par iespējamu apšaubīt... Jūs laikam internetā pirmo dienu? Tādi metieni lasīti/redzēti no ķip labiem draugiem, foruma dieviem utt. Tas ka ir admins kādā saitā vairākus gadus automātā viņu neiedala neuzmetēju grupā. Tas tā, pa vispārēju tēmu, ne konkrēti šo topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 bla Epix atdod tās sekundes no manas ņivjibennās dzīves. Un bla tagad rakstot es atkal patērēju tās nevērtīgās sekundes. fuck double played jaa, viss vislabakajas povera tradicijas :D hahaha daunisi pashi saspiez linkus un tad gauzas asaras lej =[ atsutat man ieskenetu ibankas kodukarti, loginu un paroli, atvichaju naudu no konta nezagshu, zveeru, debilikji p.s. pec iesaistisanas saja topika, man mistiski stima uazicinaja kaut kads kamislox, tatad kapeikpisejs seit pat vien grozaas protams es tadu nezinu un nosutiju vinu uz ateju ja tu, pedinj, so lasi, tad stima akaunta vertiba un spelju skaits bija izdomats, man nav ne jausmas cik verts un cik tur speles, skaitit ari netaisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Es HVN un visu viņa kompašku izdzēsu no friendlistes - neiešu riskēt ar savām kastēm nakuj. Tagad tika pubā spēlēšu. HVN noteikti uz vienu roku ar Fujitsy, jo tas arī no steama pazuda -sazagās skinus un tagad Majamī olas sauļo. Btw Niknais arī ar HVN uz vienu roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Es Botai palīdzēju tevi apist ! Un iepūt mums ! (finger) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Es Botai palīdzēju tevi apist ! Un iepūt mums ! (finger) Es teicu, ka nikanis ar botu uz vienu roku. Cykac Blyatj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 man Pīle ar pāris dienas atpakaļ bija sūtījis stīmā visādu čerņu. es tādu huiņu nemaz nelasu un neprasu, kas tur ir. ja tas būtu tik svarīgi, tad pats pastāstītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicksame Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Ai, ai, ai... Ļoti nepatīkama situācija tieši uz svētkiem. Piekrītu par draugu listes patīrīšanu, jo ja 1x atsūti kaut kādus mēslus, tad bez divām domām unfriend un block. Cik var ņemties ar šitām muļķībām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 emys ir dirsējs, jo manā friendlistā rāda, ka viņš pēdējo reizi online bijis nedēļu atpakaļ. Nedēļa neklasificējas kā pāris dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 emys ir dirsējs, jo manā friendlistā rāda, ka viņš pēdējo reizi online bijis nedēļu atpakaļ. Nedēļa neklasificējas kā pāris dienas. sorry pīlīt, sadirsu par dienu daudzumu, bet skaties no gaišās puses, es neteicu, ka tu kādu piepisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 nu davai kam veel ir kaads suuds ko iedirst? Paldies "draugs" par reputaacijas graushanu tepat kaa arii ar savu suudaino tiopiku hltv!!! Paldies par topick lopick un ban PUNK par suudu stumshanu un nomelnoshanu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 PUNK tu pats tici, ka tevi noscamoja BOTa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Es noteikti ticu p.s. Lavrx, labi ka ierakstiji, atkal biju aizmirsis par tevi, šodien safixošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted January 2, 2015 Author Report Share Posted January 2, 2015 Es neesmu nekas izmekletājs Caps un arī neplānoju kautko te baigi izmeklēt! Šo postu liku kā GIGN admin, lai visus GIGN komunas dalibniekus informetu un bridinatu, ka izmantojot HVN jeb BOTā vardu un kurs ir GIGN admins tiku noskamots. Thats all. Ta ka nav steam chat history pieejama, tad pierdadijumi ir ierobezoti. Un to bilditi BOTa var uztaisit pat ne programetajs, ta ka to vari nemaz nepostot! Anyway - uzmanas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Man jau likās, kaut kas te nav tīrs, fotožopot steam čatu + tie 2 niki rada aizdomas, gan jau slēpjas no Geibena policijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts