Jump to content
GIGN Forum

Squeez


Mr.Kriews
 Share

Recommended Posts

bla pidaras shis admins lohs no visiem lohiem lai iet un atsuka visiem ko redz pat lai suka dzivniekiem kurwa ka man besi tie kas lieto acc ta itka vini butu valsts prezidenti sukas nu prosta besi tadi lohi kr4 stasts tads spelejam serveri kautkads lashara uz manim saka dirsties tip krievi lohi but par krievu ir pazors ne gluzhi burtiski bet gan uz to pusi ar vinju runajot nelamajoties normali centos izrisinat situaciju launakais kas tika pateikts ir vardu varda (tevi laikam sit krievi tapec tev vini tik loti nepatik) kas adminam squeezam nepatika un nomutoja abus bijam mes pretejas komandas un jautajot squeezam nonem man mute lai ar komandu varu sazinaties ar savejo nevis pretejo vinsh atteicas jautaju vairakas reizes atteica acim redzot kucei patik sukat nebija laika nonemt man atbildeja vinsh man lieto raciju ko ari dariju bet jau uz to pidarasu biju negativi nostadits un saku spamot go go go uz ko dabuju banu uz 30 min teikshu ta bans principa pamatots bet situaciju vareja mierigi atrisinat laujot man sazinaties ar komandu nu un tagad squeez ir admins kuru necieshu viss vairak besi pat kuce nebridinaja par to

Drizima man banu bus daudz vairak jo katru reizi kad vinu redzeshu nodirsishu no galvas lidz kajam.

Squeez ja tu shito lasi ej nahuj!

post-35942-0-03461400-1419180546_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

:D galīgi aizsvilies .. ko es tev ieteiktu aizej pakaļ aliņam piesēdi pie ekrāna un noskaties mierīgu filmu ...

par situāciju kāda bija hz, bet ja abi bļustijās mute pamatota līdz kartes baigām. un punkts adminam galīgi un nemaz nav tev jāizdabā un kautkas jānem nost, ko pats nopelnīji. bēctam kad sāki ārdīties ar gogogo tas arī pelnīts .. būtu vnk sēdējis un spēlējis .. un par urļiku paziņojis adminam nevis dirsies ar viņu. ja admins nereāģē ilgu laiku tad tas adminam sūdīgi.

bet comon dirsties dēļ 30min ar ir līmenis.

Link to comment
Share on other sites

1. Brīdināju abus, jūs nelikāties mierā .... uzliku muti, nēesam nekādi nacionalitātes šķirotāji.

2. Pēc mutes, tu spamoji adminchatā kas arī nav īsti adekvāti, pagrīdes žurka!

3. Teicu tev ja gribi sazināties ar komandas biedriem tad lieto orģinālās radio komandas, bet tas nenozīmē ka tev visu laiku ir jāspamo čats, un jātraucē citiem! Tevi es arī tad vispirms brīdināju, bet tev kā pagrīdes žurkai sakāpis galvā .. tāpēc arī tev nepieciešama atpūta, jo spēle tevi pārāk daudz ietekmē - izej arā vampīr!

* Ieteikums, apmeklē skolu, logopēdu, psihologu, vai iemācies vienkārši uzvesties un runāt kā cilvēks!

P.S Tu nēesi ne pirmais ne pēdējais kverplīts kurš spļauj pret vēju vēl nesasniedzis 1.50m auguma atzīmi, tāpēc arī mēģināšu tev mācīt valodu!

Edited by Hawaii
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...