kenijs119 Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 1) Vecums-26 2) Nodarbošanās- konsultants santehnika un apkure 3) Pieredze CS -speleju kadus 4 gadus. 4) Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem?- būšu objektīvs un kārtigs administrators. Pildīšu savus pienākumus. 5) Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros- darbadienas 18:00akumus. līdz ........ 6) Linki uz spēlētaju statos - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=17806 7) Adminu atbalsts - 3G!L5 6!K5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Divi posti forumā, cilvēki, pirms rakstāt pieteikumus, vajadzētu apskatīties iepriekšējos, jābūt aktivitātei arī šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenijs119 Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 šet neesmu aktivs, bet cs esmu. nav jau ta ka sis servris butu populars. varbut ja admini vairak sekotu serverim nevis te, tad normali cilveki paraditos un serveris butu pilns. vienigos ko redzu ir 3G!L5 6!K5 un andr laikam ta vinju sauca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) nav jau ta ka sis servris butu populars. P.S prasības nav grūti izpildīt, un tās ir domātas lai ievērotu. Slinko gribētāju netrūkst .. vienkārši sakot vienaldzība! Edited December 12, 2014 by Hawaii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 nav jau ta ka sis servris butu populars. Šis tiešām ir spēcīgi.. kāpēc tad vispār šeit esi? vienigos ko redzu ir 3G!L5 6!K5 un andr laikam ta vinju sauca. Hmm.. viņi Tevi takā atbalsta vai arī esi redzējis ienākot serverī? Andr vispār īsti vairs nespēlē šeit, viņš pārgājis GO, bet ienāk pa brīdim kādu nobanot.. Esmu pret šo kandidātu.. neticu, ka spētu pildīt konkrētos pienākumus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Mani vairak uztrauc speletaja speles iemanjas/skills, vai vins tiktu gala ar kubiku atpazisanu. Aktivitate serveri ir, ar to man pietiek. Pats no savas pieredzes zinu, ka vairakos citos serveros kur admineju foruma man nebija pilnigi nekadas aktivitates, bet ka dabuju acc, banu sadalja patstavigi iegriezos paskatities vai kads nesudzas. Lai gan mani uztrauc kubiku atpazisanas speja, es gribetu iedot acc. Pavisam vienkarsi, MUMS VAJAG ADMINUS, un ja vins savacis tik daudz stundas patuksa serveri, kapec gan ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 MUMS VAJAG ADMINUS Tev ir taisnība, bet nebūs pilnīgi nekādas jēgas, ja ņemsim katru pretīmnākošo, no tā nebūs jēgas, bardaks būs vēl lielāks nekā šobrīd.. vajag sakarīgus cilvēkus! + ok, lai tad viņš sevi pierāda, lai nedēļas garūma liek sūdzībās par aizmukušiem čīteriem, skatīsimies, kas un kā.. cik daudz ieliks un cik būs pamatotas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Tev ir taisnība, bet nebūs pilnīgi nekādas jēgas, ja ņemsim katru pretīmnākošo, no tā nebūs jēgas, bardaks būs vēl lielāks nekā šobrīd.. vajag sakarīgus cilvēkus! + ok, lai tad viņš sevi pierāda, lai nedēļas garūma liek sūdzībās par aizmukušiem čīteriem, skatīsimies, kas un kā.. cik daudz ieliks un cik būs pamatotas. un tu domaa, ka tu sheit esi baigais duuzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 un tu domaa, ka tu sheit esi baigais duuzis Nē, es tā nedomāju, es izteicu savu viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 (edited) un tu domaa, ka tu sheit esi baigais duuzis Viņš ir Jokers nevis dūzis,tas visu izsaka! P.S. Jāpierāda sevi,ka tomēr atpazīsti čītus un tad jau domās tālāk! Edited December 12, 2014 by Keducis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Tev ir taisnība, bet nebūs pilnīgi nekādas jēgas, ja ņemsim katru pretīmnākošo, no tā nebūs jēgas, bardaks būs vēl lielāks nekā šobrīd.. vajag sakarīgus cilvēkus! + ok, lai tad viņš sevi pierāda, lai nedēļas garūma liek sūdzībās par aizmukušiem čīteriem, skatīsimies, kas un kā.. cik daudz ieliks un cik būs pamatotas. Nevaru nepiekrist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenijs119 Posted December 16, 2014 Author Report Share Posted December 16, 2014 galvenais lai admini ir severi un dara savu darbu.. acc man var nedot. patik serveri, bet ja pilns ar ''talantiem'' tad labak izvelos kso. Temu varat slegt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts