ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Beef, es labi zinu kas tas ir un ko vini dara tada zina. Es runaju par to kas notiek pectam kad iedod naudu... Neviens nesez rokas salicis kabatas un nekaida kad ta firma uzziedes. Biznesa engeli parasti ir personas ar labiem kontaktiem/zinasanam kas tas pamet jaunajiem censoniem un skatas kaa tie raujas.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Registretais - es stradaju Sonarworks - musos investeja enģeļi 600k. Pajautā man, ja tev ir konkrēti jautājumi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Registretais - es stradaju Sonarworks - musos investeja enģeļi 600k. Pajautā man, ja tev ir konkrēti jautājumi. Beefs Un kāds progress? 50 notestētas austiņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 (edited) vecīt viņiem ir bijušas izstādes amīšos kā arī cik sapratu kontakti tur studijās, tas ko tagad bēfs te piedāvāja saistība ar aplikāciju ir jauns produkts! Edited November 24, 2014 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Karoče secinājums viens - jāveido jauns startup, par ko pašam tieša kontrole. That's where the money is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Karoče secinājums viens - jāveido jauns startup, par ko pašam tieša kontrole. That's where the money is. Kāda ir tava izglītība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Kāda ir tava izglītība? Tu vari būt ar vislabāko pasaules izglītību, bet īsti nemācēt pelnīt naudu. Saprast kā viss darbojas ir viens. Mācēt to izmantot-pavisam kas cits 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 25, 2014 Author Report Share Posted November 25, 2014 (edited) Kāda ir tava izglītība? Ļoti dažāda. Grāds vienā jomā, bet visa faktiskā pieredze pilnīgi citā. Iešu pa to, kur pieredze lielāka. Tu vari būt ar vislabāko pasaules izglītību, bet īsti nemācēt pelnīt naudu. Saprast kā viss darbojas ir viens. Mācēt to izmantot-pavisam kas cits Labi teikts. Edited November 25, 2014 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now