JEYRAZZ Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 http://www.picudarbnica.lv/ 10.90 Eur + bezmaksas piegāde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 http://www.picudarbnica.lv/ 10.90 Eur + bezmaksas piegāde. Ideaali, it ka normala estuve, bet NEPIEGADASIM UZ CENTRU!!!!! Protams, prieksh kam? centraa tachu neviens need piccas. Kurwas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 es tik zinu kur Ogrē un Salaspilī var ieiet labu picu ieķert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 brivdienas nav ko pasutit, deli picas jasuta vai nu svetdiena vai 1-4 Njaa, ieteikums izcils Jus vienmer pasutat un gaidat kad atvedis aukstu/veesu picu? Es edu tikai uz vietas vai ari sutu un pats panemu ja varu atri atvest majas. Pica jaed kamer tikko no krasninas un tad vel kadas 15min ir uz uraa, talak jau paliek ne tik forsa. Lai gan vini it ka tajas siltumsomas vadaa, bet tapat atdziest un nav labi ka pica stav tvaikos ilgak (ta soma uz ta principa tak uztur siltumu, ka karstais tvaiks nekur neaiziet?)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 rīgā ir kāda picērija kur picu cep malkas krāsnī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 vakar 22 pasutiju, 22:45 atveda, biezums kaa vienmer 1-2 cm, atveda karstu, tikko ceptu, Delisnack Bacon Queen + tu pats vel izvelies 2 piedevas, ko uzmest uz picas. nezinu nafig ta bilde tik dzeltena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 vakar 22 pasutiju, 22:45 atveda, biezums kaa vienmer 1-2 cm, atveda karstu, tikko ceptu, Delisnack Bacon Queen + tu pats vel izvelies 2 piedevas, ko uzmest uz picas. nezinu nafig ta bilde tik dzeltena Tu izvēlējies gurķus uzlikt uz picas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Tu izvēlējies gurķus uzlikt uz picas? Un mīklu arī kā piedevu... Ps. pats cik esmu bijis Rīgā, vienmēr sūtam LuLu, ir diezgan ok... Vairāk brīnos, kā var ieēst čilli picas, ja ir ēstas normālas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Tu izvēlējies gurķus uzlikt uz picas? jaa, marinetus pie tam, sausmas ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 20, 2014 Author Report Share Posted November 20, 2014 jaa, marinetus pie tam, sausmas ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 jaa, marinetus pie tam, sausmas ne? Preagnant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 wtf, what so special about it? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Sākuma likās ka tik daudz Halapenjo piparu (gurķu vietā), tad gan pabrīnītos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Sākuma likās ka tik daudz Halapenjo piparu (gurķu vietā), tad gan pabrīnītos! Now this would be perfectly normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 ārā sniegs... hmm, prasās picu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 (edited) Da Sergio picērijā vai tad necep malkas krāsnī? Pēdējo reizi biju pirms pāris mēnešiem tur, bet precīzi tāpat neatceros. Tiek, tikko pārliecinājos: Mūsu picas pagatavotas uz dzīvas uguns malkas krāsnī, kur tās iegūst savu neatkārtojamo īstas itāļu picas garšu un aromātu. Edited November 21, 2014 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Da Sergio picērijā vai tad necep malkas krāsnī? Pēdējo reizi biju pirms pāris mēnešiem tur, bet precīzi tāpat neatceros. Tiek, tikko pārliecinājos: Mūsu picas pagatavotas uz dzīvas uguns malkas krāsnī, kur tās iegūst savu neatkārtojamo īstas itāļu picas garšu un aromātu. ooo labs paldies, iesu pamēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now