Nak3D Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Sveiciens visiem jaunajiem uzņēmējiem. Šobrīd interesē tās Tortes, kuras pašlaik tirgo kaut ko internetā. Tie var būt kaut kādi home made nieciņi, pārpēkamās lietas, principā jebkas ko Jūs tirgojat. Interesē arī tie, kas varbūt kaut ko gribētu pārdot internetā, piemēram pieder kaut kāds veikals un bet gribētos to visu palaist arī internetā. Vai arī vienkārši ir kādas lietas, ko paši gatavojat un vēlaties paplašināt savu tirdzniecību tālāk internetā. Ja esat šie cilvēki, vai zinat kādu, kas ar to nodarbojas vai vēlas nodarboties, tad uzrakstat man. Ļoti iespējams man ir risinājums kā šo biznesu padarīt daudz efektīgāku un ienesīgāku. Pašlaik tas viss ir par velti. Tā kā ja esi šis cilvēks vai pazīsti kādu - nepaslinko un uzraksti man. P.S. Tas nav domāts priekš spaisiņa vai citu nelegālo dranķu stūmējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 etsy.comlv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 5, 2014 Author Report Share Posted November 5, 2014 Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now