Nak3D Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Sveiki. Varbūt mūsu komūnā apgrozās kāds Jurists, no kura varētu par aliņu sarunā nelielu konsultāciju? Vai varbūt kāds var ieteikt kādu labu paziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Man ar ir jaut juristam. Vai sms ja ir draudets, skaitas ka pieradijums un to tiesa izmantot var ? Ja no piesleguma ir sutits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Man ar ir jaut juristam. Vai sms ja ir draudets, skaitas ka pieradijums un to tiesa izmantot var ? Ja no piesleguma ir sutits. Logiski padomajot tam nevajadzetu but pieradijumam. Vismaz ne sms. Zvans, jaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Registretais - bet ir tacu likums kurs nosaka, ka video un audio ieraksti netiek pienemti tiesa, ne? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Es studēju tiesību pamatus, un varu teikt to ka jebkas/ lieta, mutisks, fizisks e.t.c ir pierādījums, ja tu vērsies pret noteiktu personu, tikai tev būs jāpierāda noteiktās lietas identifikācijas, pie sertificēta eksperta vai pakalpojuma sniedzēja! Kādā tieši jautājumā, jurista konsultācija nepieciešama? Ja ir slepeni, tad PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Beef, es tikai izteicu minejumu. Jo, manuprat, telefonsarunu atskanojot jabut iespejamam apliecinat balss sakritibu. Ta ka neesmu tehnologiju guru, tad tikai domaju ka ta tam jabut. UN CSI VISS TA NOTIEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Filmās var arī smilšu graudu pietuvināt naktī uz ielas un tā atspīdumā precīzi noteikt kāda garāmgājēja seju + to atrast datubāzē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now