*jancis38* Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Man nestrādā Waze (ne tikai), deļ tā, ka mans JUST5 Spacer nav spējīgs atrast GPS punktu/satelītu, īsti nezinu kā to zvēru sauc. Tā ir baigā problēma, jo man ir ļoti nepieciešama navigācija. Neredzu īsti jēgu doties uz TELE2 un skaidroties, jo viņi visdrīzāk vēlēsies manu telefonu savākt uz remontu, kas man galīgi neder. Ir kādi ieteikumi, ko darīt, lai viss strādā, kā pienākas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 1. Restartē 2. Izej uz ielas 3. Settings - Location - Mode: High accuracy Vēl joprojām nefuričī? @ Google maps tā pati situācija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 14, 2014 Author Report Share Posted October 14, 2014 It kā aizgāja. Viņam vienkārši citreiz problēma ar GPS punkta noteikšanu, un tad bilde neatjaunojas un ja esi svešā vietā, tad ir pakaļā. Cerams, ka viņš baigi neizdevīgos maršrutus neizvēlēsies, jāskatās. Man tāds Mode: High accuracy settingos nav, varbūt tā Android versija (rāda, ka ir 4.2.2) par vecu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Un visiem ir zināms, ka Justiņam5 ir ļoti lielas problēmas ar GPS signālu. itkā jaunajām to drusku salaboja, bet tāpat ūplī. jebkurā gadījumā, best in space :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 14, 2014 Author Report Share Posted October 14, 2014 Tā jau tam telefonam nav ne vainas. Zvanīt var, SMS sūtīt var, mūziku klausīties var. Man vajadzīgās funkcijas viņš veica. Tagad, kad radusies vajadzība pēc navigācijas, sākas brīnumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 14, 2014 Author Report Share Posted October 14, 2014 Izbraucu te līkumu. Maršrutu tas softs parāda normāli, pa klusām ielām, it kā ok. Bet nu, vienu brīdi tas GPS strādā, tad pēc brīža atkal nē, tā visu laiku. Kā lai to vāzi palaiž, lai viņa strādā vienmēr? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Žiguli pa poršu nepārtaisīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Tā jau tam telefonam nav ne vainas. Zvanīt var, SMS sūtīt var, mūziku klausīties var. Man vajadzīgās funkcijas viņš veica. Tagad, kad radusies vajadzība pēc navigācijas, sākas brīnumi. Lūk atbilde uz Tavu lielisko best in space. neko tur nevar darīt, tāds viņam tas gps ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now