Jump to content
GIGN Forum

GeForce VS Radeon

AmE
 Share

Recommended Posts

Jā, tātad kārtējais PC topiks.

Esmu ieplānojis ļoti drīz iegādāties kompi par x naudiņām un esmu izvēlējies jau komplektētu kompi kurā var ielikt gan GeForce GTX 750Ti, gan AMD Radeon R7 260X

Lai precizētu kāds kompis tad divi linki šeit -

GeForce kompis

Radeon kompis (Šajā gadījumā pie video kartes izvēlnes jāizvēlas attiecīgā videokarte)

Naudas atšķirība ir minimāla, tāpēc svarīgāka ir kvalitāte.

Es esmu dzirdējis, ka AMD ir lētais gaming gals, ja nauda tā pamazāk, un ja ir iespēja, ta lai ņemot GeForce. (Un man šķiet, neskatoties, ka pirmajam variantam ir GeForce, pārejais kompis sastāv no amd daļām, ja nekļūdos)

Esmu noskatījies šo testu, kurā redzams, ka GeForce dod vairāk fps.

Tie kuri ir spēcīgi zināšanās par datora tehnisko pusi, vai variet lūdzu man pastāstīt, kuru karti izvēlēties, un kāpēc?

Piemet un paņem R7 265. Būs 256 biti. Starp 750TI un 260X noteikti nvidia.

Edits: Tev buildā ir parastā 750. Tā nav TI. Tādā gadījumā izvēlētos labāk 260X, jo viņa ir jaudīgāka. Apskatot benchmarkus, tad 260x konkurē ar 750ti, tad kur vēl non-ti versija.. R7 265 būtu labākā izvēle. (HD7850 rebrands) Tagad ar 1GB VRAM un 128 bitiem sāk palikt pa īsu.

GTX750, R7 260X, 750TI, R7 265 (pēc jaudas)

Edited by Sātana advokāts

Piemet vēl 15-25 naudiņas un paņem R7 265, ja ir iespēja. Viņa pārspēj 750TI pa ~15-25%. Edits: skatos, ka tur sarakstā nav pieejama. Čābīgi.

Ņem tik pirmo variantu ar 750ti un būs ok.

Edited by Sātana advokāts

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...