Jump to content
GIGN Forum

Marzs nekompetents umņiks


CanSaveYou
 Share

Recommended Posts

Sākās piņņu laiks, skolēni salīduši ingame, rakstīs sūdzības par katru adminu...

P.s. screenshotā, kur cts, tālāk kreisajā pusē var redzēt skrien, viņam kautkas jocīgs virs galvas, tāds zils kubiks, vai arī man tikai tā izskatās. Neizskaidrosi?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Mars sen nav dabujis, izlādē dusmas, un drīz pectam mes dabujam ban :D

post-36402-0-64412900-1411400009_thumb.jpg

Tu umņik, tu spamoji jau kuro karti pēc kārtas kkādu sūdu, es ar tevi neiešu auklēties, no sākuma es tev uzliku gagu, ja tev pēc tam vel neaizgāja, kad labāk turēt savu muti ciet nevis kurināt uz agresīju, kā šaut man bezjēdzīgi un mest flešu virsū tad sēdi aiz banāna kurš ir tikai uz stundu, kuru lieku visiem par tādām jēlībām.

Dabūšu vel teikt, kad viens no manas komandas biedriem teica, kad tu ar "BĪBO" sēžat TS3 pubā kas ir monitorings un nav atļauts, diemžēl tā, kā man nebija pierādījumu, es nedabūju uzlikt banānu, bet ja runājam par Slāpekļa teikto, tad izskaidro man patiešām no spawna pa kreisi, uz CT`s zilo kubu/punktiņu, vai nu man acis ir greizas, vai nu tu tiešām draugs esi netīrs, jo bija cilvēki kas teica kad tev bija kkas.

Runājot tur par tiem bomžiem kas ir iekša čata, tad tu esi viens no tiem spēlētājiem kas nevar savu muti pievērt pat tad,kad tev to pasaka, tu esi tāds pats kā daļa no vecā "Spawn #" klana, tāpēc es domāju ir laiks mainīt savu attieksmi.

Pēc tam kad uzliku tev banu, tu nāci serverī ar manu vārdu un uzvārdu, tāpēc es domāju tā IR naida kurināšana un es tev varēju pagarināt to banu, bet, tā es īpaši uz tādām jēlībām neiespringu.

Es esmu viens no tiem, kas neiet auklēties, ja pēc otrās reizes muti nemākam aiztaisīt, atvaino dirst citiem virsū kas ienāk uzspēlēt, un vel pļurkstēt man personīgi, tad dodies spēlēt kkur citur, šeit neviens netur ja tev nav tik daudz prāta.

Par to jpg faila formātu var dabūt garāku termiņu tārps, domāju tādiem kā tev darīt serverī tur nav ko darīt.

Edited by MaR'z
Link to comment
Share on other sites

Nu vot,par skinu, var piešaut viņam vēl, kādus 3 mēnešus pie bana laika.

Neviens neuzzinās vai tas ir skins, vai tas ir wh.

Šitas frukts jau izcēlies ir tajā topikā kurā viņu nobanoja bzK, uzskatu kad tādus vajadzētu izsvilpt vispār ārā.

Link to comment
Share on other sites

liekat banu par skinu :giggle:

vispār kāds tolks brāķēt mutes ... tā bilde pēc idejas arī ir nedaudz izrauta no konteksta ganjau... ja Marz nesāka, tad lai atpūšas ,

visiem cilvēkiem ir savas robežas .. un ja kautkādi pajoliņi ir pa 10 vienā vietā tad nu i naf attīram gaisu

Link to comment
Share on other sites

Palasi čatu dolbajob :D

Eu dalbajob, izvēlies te ar kādiem vārdiem runā, par šito tev var izkrastēt kad netiksi ne šeit, ne serverī umņik.

Iesaki tu visu, ja es tevi nosaucu par bomzi, tad piedod , es neēsmu vainīgs kad tu citiem tur brauci augumā pat pēc tā, kad tev uzliku gagu, bet lai vai kā, šitas viss jau man liekas smieklīgi, kad tu centies glābt savu pakaļu jau pēc izbeigušās bana un pierādīt cik cool esi tu, idiotisms no tavas puses, tāpēc domāju es nolieku šeit mikrafonu un kāpju nost no skatuves jo nav man laika lai skaidrotu attiecības ar tevi šeit par to, kāds preteklis esi tu pret citiem serverī, lai auklējas kāds cits na.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...