Jump to content
GIGN Forum

Portatīvā šaize


bacard
 Share

Recommended Posts

čau!

Ir 3 problēmas, kuras, iespējams, var būt saistītas, bet es gan pagaidām nesaskatu nekādas likumsakarības.

1) Ieslēdzot datoru, pirmās 30 minūtes (nosacīti) nemitīgi pazūd interneta savienojums. Ieej internetā un pēc 10 sekundēm tam noraustās savienojums - jāiet ārā no neta un atkal pa jaunu iekšā, lai kaut ko izdarītu. Tā daudz, daudz reizes. Pēc kāda laika viss aiziet kaut cik gludi. Lielākā bēda ir šo problēmu sastapt veicot dažādus maksājumus. Tīkla karte?

2) Turot datoru uz nelīdzenas virsmas, ik pa brīdim tas izslēdzas. Vai pareizāk sakot, aiziet *sleep* režīmā. Esmu novērojis, ka tas notiek datoru kustinot, tāpēc domāju, ka kāda detaļa nestabili turas, bet neko tādu nenovēroju. Uz taisnas virsmas viss kārtībā! Kaut gan, ja sākumā datoru aizsūtu gulēšanas režīmā, un tikai pēc tam veru ciet ekrānu, aizverot dators atkal automātiski ieslēdzās. Respektīvi, pie jebkādām kustībām tas maina režīmu no gulēšanas uz ieslēgtu.

3) Jau, kad instalēju datoru, sākumā neizdevās atrast videokarti, kura man strādātu. Mēģināju dažādus modeļus, līdzīgus un apkārt, bet nekā. Un tomēr tagad ir palikusi viena NVIDIA, kas pa retam (~ reizi 2 dienās) pati automātiski ieslēdzas un sāk man radīt problēmas. To neizdzēšot, man sāk mest blue screen, tāpēc katru reizi, kad tā parādās, caur "add or remove programs" es to izdzēšu. Izdzēšu katru sīkāko detaļu no tās nvidia kartes, bet tāpat tā automātiski parādās atkal un beidz nost manus nervus.

Paldies!

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...