Jump to content
GIGN Forum

Maciņš.


Mindijs.
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Es vēlējos parbaudīt un pārbaudīju ieskaitīt draugu maciņā 25 EUR, tādējādi tas man izdevās. Ir viena problēma, es to naudu labāk būtu izmetis kaut kur citur nekā to atdevis draugiem. Ir iespējams šo maciņa naudiņu kaut kādīgi atgūt atpakaļ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Draugs? Draugs tevi appisa. Ja vins kaut 1 centu no tava macina naudas bus izterejis, tad naudu nekad neatgusi. Dodies pie draugiem.lv administracijas.

Iespeja maza. Varu pastastit pec savas pieredzes, pats gan neesmu jau vairak ka gadu registrejies, tacu, vienreiz gadijas ta, ka atnacu majas iereibis, pasparliecinats un izmantojot bankas kontu iegadajos 20Ls macina naudas lai vienai meitenei sasutitu daudz giftu. Nemot vera to, ka pie monitora es sada reibuma stavokli atrubijos, tos giftus es ta ari neaizsutiju, bet nakosaja rita biju izveidojies strategiju, ka situaciju labot un centos sastastit draugiem.lv administracijai ka ir noticis parpratums. Nu neko, aizpildiju 2 draugiem.lv kontaktformas, aizsutiju 1 e-pastu un jau pec dienas es sanemu atbildi, ta bija privata vestule - uz draugiem.lv profilu, ka nauda uz manu bankas kontu ir atgriezta.

Edited by kasis1000
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu, kāpēc šajā komūnā adminstratori paņirgājas par spēlētāju kā, piemēram, šajā gadījumā Slāpeklis. Tu nevari izturēties tā kā AmE? - Visu cieņu Tev, AmE.

Kāsīt, es šodien pamēģināju uzrakstīt adminstrācijai un iespējams šodien vai rītdien atgūšu naudu atpakaļ, liels paldies tev.

Varat slēgt.

Link to comment
Share on other sites

dooh, ja Tu būtu apķērīgāks, tad butu mēģinājis zem 1 eur mest naudu iekšā, bet Tu izdomā 25eur iztērēt, un tad pēkšņi saproti, ka tā negribēji darīt un vēlies dabūt naudu atpakaļ, kur loģika?

Tev visi topiki ir tik atsaldēti, tāpēc smejos, jo Tev vairs palīdzēt nevar..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...