Mindijs. Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Sveiki! Es vēlējos parbaudīt un pārbaudīju ieskaitīt draugu maciņā 25 EUR, tādējādi tas man izdevās. Ir viena problēma, es to naudu labāk būtu izmetis kaut kur citur nekā to atdevis draugiem. Ir iespējams šo maciņa naudiņu kaut kādīgi atgūt atpakaļ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) Draugs? Draugs tevi appisa. Ja vins kaut 1 centu no tava macina naudas bus izterejis, tad naudu nekad neatgusi. Dodies pie draugiem.lv administracijas. Iespeja maza. Varu pastastit pec savas pieredzes, pats gan neesmu jau vairak ka gadu registrejies, tacu, vienreiz gadijas ta, ka atnacu majas iereibis, pasparliecinats un izmantojot bankas kontu iegadajos 20Ls macina naudas lai vienai meitenei sasutitu daudz giftu. Nemot vera to, ka pie monitora es sada reibuma stavokli atrubijos, tos giftus es ta ari neaizsutiju, bet nakosaja rita biju izveidojies strategiju, ka situaciju labot un centos sastastit draugiem.lv administracijai ka ir noticis parpratums. Nu neko, aizpildiju 2 draugiem.lv kontaktformas, aizsutiju 1 e-pastu un jau pec dienas es sanemu atbildi, ta bija privata vestule - uz draugiem.lv profilu, ka nauda uz manu bankas kontu ir atgriezta. Edited August 5, 2014 by kasis1000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Ja kasis nebūtu paskaidrojis, ka tas ir dr.lv, es laikam salauztu smadzeni domājot par frāzi "ieskaitīju drauga maciņā" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindijs. Posted August 6, 2014 Author Report Share Posted August 6, 2014 Nesaprotu, kāpēc šajā komūnā adminstratori paņirgājas par spēlētāju kā, piemēram, šajā gadījumā Slāpeklis. Tu nevari izturēties tā kā AmE? - Visu cieņu Tev, AmE. Kāsīt, es šodien pamēģināju uzrakstīt adminstrācijai un iespējams šodien vai rītdien atgūšu naudu atpakaļ, liels paldies tev. Varat slēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 dooh, ja Tu būtu apķērīgāks, tad butu mēģinājis zem 1 eur mest naudu iekšā, bet Tu izdomā 25eur iztērēt, un tad pēkšņi saproti, ka tā negribēji darīt un vēlies dabūt naudu atpakaļ, kur loģika? Tev visi topiki ir tik atsaldēti, tāpēc smejos, jo Tev vairs palīdzēt nevar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 draugi ir atstojs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts