b0r1ng Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Man steidzami vajag 40 eiro samainīt pa 5 eiro banknotēm. Kur to izdarīt visērtāk? Bankomātos tādu banknošu nav, stoilos un rimiķos arī nav. Esmu izmisumā. HELP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Es dažos Swedbank bankomātos esmu dabūjis piecīšus ārā. Ja nemaldos viens no tiem bija pie Santa Barbaras uz Brīvībenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 es ko tādu parasti daru veikalos p.s uz kuru striptīza klubu iesi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Lai arī man šodien ir vecpuišu ballīte.. (#partyonmylevel) bet nauda vajadzīga omei uz slimnīcu. Nezinu kādēļ tieši, bet ja prasa, tad vajag sadabūt. Beigās vnk atradu bankomātu dominā un pa piečukam vilku ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Tak jebkurā narvesenā vai lielveikalā tev samainītu , prosta pzdc Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Tak jebkurā narvesenā vai lielveikalā tev samainītu , prosta pzdc Nekur nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Mahima XXX pretī spicei, abos bankomātos dod 5euro! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 Mahima XXX pretī spicei, abos bankomātos dod 5euro! Да блять уже три ебаных дня прошли. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now