Jump to content
GIGN Forum

emys @ cs:go


emys
 Share

Recommended Posts

1. Vecums: 20

2. Nodarbošanās: Hokejs, students.

3. Pieredze CS/CSS/TF2:

Ir milzīga adminēšanas pieredze savulaik 1.6, tiesa gan, ka ne gign serveros, bet daudz kur citur. Domāju, ka nav jēgas tos uzskaitīt, jo te neiet runa par 1.6 vairs. Šaudos jau gadus, nepārspīlējot, 7 točna. Pirmos 2-3 gan bez stīma, bet tad kļuvu uzticīgs "fair play". CS:GO esmu nogriezis ap 300h.

4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem?

Tikai un vienīgi, lai ieviestu kārtību. Kam tad vēl? Ilgi jau turējos un cietu visādus pidiņus, bet šad tad nevar izturēt izteicienus un tīšos teamkillus. Vai arī, kāds netīšām iegriež ar nazi, bet otrs iet un speciāli atriebjas ar kilu. Tādus vajag mazliet paaudzināt. ;)

5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros:

Daudz brīvā laika. Nemāku teikt kur un kad, bet katru dienu reizes 3 es točna ieeju serverī, kurā nogriežu mapes 3.

6. Linki uz spēlētaju statos:

http://stats.gign.lv...nfo&player=2313

Un te ir vislielākās poēmas krātuves. Jā, stundas ir maz, bet kā jau visi saka, viņas celsies, BET, es arī nediršu. Visu laiku griezu matchmakingu un noriebās. Šīs stundas ir sakrājušās diezgan ātri. Nav jau tā, ka pirmīt vispār negriezu pubā un tagad pie pirmās vajadzības gribas accesu, bet tas, ka MM ir noriebies un vairāk spēlēju tāda kā chill pēc un uzskatu, ka neesmu tas švakākais kandidāts te. Turklāt, pēc viena esošā admina ierosinājuma, ka ir vajadzīgi sakarīgi palīgi. ;)

Admini, kas rekomendē:

Pauly

Artjoms

Piile

Un deadlysz kādu laiku atpakaļ teica, lai metu mieru 1.6 un pāreju uz cs:go un, tad iedošot man rec. Nezinu ko tagad viņš te varētu uzrakstīt, bet palūgšu, lai izsaka viedokli. It kā krāgā neesmu lecis, lai nolamātu mani. :D

Jā, maddn, man nav reg nika, jo negribu iebraukt ar to auzās. Dzirdēju, ka kaut kas tur neiet krastā ar nikiem, turklāt webā man ir cits niks. Tobiš, ar to gribu tikt skaidrībā, lai es tur nesasūtu 10 sms, kur neviena man negarantē slotu n shit.

edit: Jā, vēlos defaultos flagus. slap, kick, gag

Ar cieņu,

Emīls!

Steam: http://steamcommunity.com/id/emijs

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

Varbūt man nav teikšana, bet mums vajag vairāk miera uzturētājus. Serveris visu laiku ir pilns, vienmēr kādam patīk izrādīties ar valodiņas spējām.

Emy's darbu veiktu gana labi. Noteikti esmu par. Zaļā gaisma. /Artjoms/

Link to comment
Share on other sites

gribu tikai pateikt ka jaunajiem adminiem nevaidzētu iespringt ar cilvēku rekomendēšanu, ja jūs drusku paskatīsaties riņķi, tad redzēsiet ka visus kandidātus atbalsta jaunie administratori, kāpēc? es varētu izstāstīt kāpēc ir tāda situlācija, bet domāju ka jūs negribēsiet dzirdēt.

kas attiecas uz emys var redzēt, ka ar galvu draudzējas un nav ar pirkstu taisīts, bet tagad paskatīsamies uz cipariem - 18h un 1.3 KD, maigi sakot nav tie iespaidīgākie, turklāt 18h? tas sanāk kādas 30 mapes GIGN serverī. Ja salīdzinātu šo ciparu ar pārējiem, tad Andr/Artjoms ir serverī ~15 reizes vairāk nekā tu, ko tur slēpt man pat ir lielāks online laiks nekā tev.

Es iespējams atbalstītu uz "mazo" access, bez ban - lai nav jātira aiz tevis, kad pierādīsi tad..

Ja nav grūti piemet steam accountu main postā.

aizmirsu piebilst, sakarā ar radušos situlāciju ar regnicku @CSGO, tad šoreiz tā esamība/neesamība nespēlē tik lielu lomu.

Link to comment
Share on other sites

Ar pierādīšanu nevajadzētu būt problēmām, bet kas jādara, tas jādara. Tiktu labi galā arī ar mazo accesu. Serverī galvenokārt apgrozās tādi, kas šauj pār strīpu reizēm, bet lai nepazaudētu arī tos pašus, neiešu jau banu likt.

Pieliku steam page.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...