b0r1ng Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Tu varētu beidzot to plovu uztaisīt. viss, ko man vajag izdarīt ir nedzert daudz. ar to man tagad ir stipri labāk... tā ka šoreiz plovu zamutim, ja datumi derēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Pusdzivais kur tieshi taa Tava hata ir pie Igaunijas robezhas, kas par pagastu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 nu nu, sho varetu pakomentet benars es zinu ko runaju Its close to imposible Shopavasar ugunskuru dedzinajam 2diennaktis bez apstajas, un malka pietika Principa teikshu godigi, es sho vietu ari redzeetu, kaa future spotu, ja cilveki maces uzvesties un cienigi iztureties pret citu ipashumu, jo spots ir awesome. Datums SOBRID viennozimi paliek 9-10.augusts, jo nakosa nedelas nogale pats bushu projaam. Pec paris dienam uztaisiihu jaunu topiku ar datumu un vietu ! Balliite buus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Cik cilvēku parasti novācas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Pusdzivais kur tieshi taa Tava hata ir pie Igaunijas robezhas, kas par pagastu? ja 8km no Skaņākalna, tad nav jau grūti izdomāt, kur tas ir. h zin cik cilvēki. ap 30 toč ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 2 gudrīši, kas nav bijuši vēl gudrāk apspriež kā tur būs... Sounds interesting. Jau teicu benāram, ka esmu 50/50, neatkarīgi no norises vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 Izdzesu nevajadzigos postus...runajam apr lietu nevis pokemoniem etc. Uz nevienu gadu nav bijis kaut kaads limits kas drikst, kas nedrikst braukt. Ir novakusies mums patikama standarta kompanija un nekad nav bijusas problemas ar jaunpienacejjiem, as long as pashi nav pamulkji, kas atbraukushi paradit cik vini gudri un taisiit problemas. Parasti novacas 20-30 cilveki, atkarigs no vietas... Sogad principa atkal buus advantage vidzemniekiem, bet vienmer ar ipashu cienu un daudz alkahola tiek sagaidiiti ari kurzemnieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Visi brauks reizē no kāda noteikta punkta vai arī kā nu kurais? PM kurš varēs mani paķert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Neruna pirms neesi atbraucis. Apnik klausities katru gadu vienu un to pasu, kad bus brauksana, tad te liks numurus vai vnk pm uzrakstisi, nevis ziblausties un pedejas dienas netiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Neruna pirms neesi atbraucis. Apnik klausities katru gadu vienu un to pasu, kad bus brauksana, tad te liks numurus vai vnk pm uzrakstisi, nevis ziblausties un pedejas dienas netiec. This... Laicīgi tikai kontu iedodat šogad. Būšu JAU ar sievu un plovu this time Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 Konts un topiks buus vakaraaa. Konts vienmer ir iedots laiciigi, shogad vienigais, kam vajadzes naudu ir paikai un priekshdarbiem, lai vieta butu lietojama ar daudz kurinaamaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 9-10.augusts augusts būtu ideāli pagaidām, domāju ka mēs ar sasmenu šogad ieradīsimies 100 % ja netrāpīsies kāds koncerts or smth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Pēc 8 gadu ierašanās, izskatās, ka šogad nāksies izlaist, jo šajos datumos iekrīt festivāls Čehijā. Izpriecājās kārtīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Diemžēl sapnis par tusiņu Kurzemes pusē, nepiepildījās, arī mana ierašanās iespējams atkrīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 ja augustā, tad es būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts