0xDEAD BEEF Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Karoče problēma sekojoša - kad es šajā logā rakstu tekstu vai responsi kādam vai whatever, tad pēc pāris rindiņu uzklabināšanas viss paliek super-non-responsīvs. Piemeram - <- šos vārdus es jau vairs nevaru rakstīt ierastā tempā, jo tad vienkārši sāk pazust burti. Jāraksta ar ātrumu 1 burts sekundē... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Diez vai tas ir foruma gļuks, kkas ar tavu kompjūteru nav labi... Neviens cits par tādu brīnumu nav sūdzējies, ja būtu, tas tiktu pamanīts... Mož cepumus jāpatīra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Man jau labu laiku uz pc dažos forumos ir šis gļuks. Chrome izmanto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 es vienmēr atbildu caur to tur ātro boxu, topiku apakšā un ar šādam problēmam neesmu saskarīes. p.s. chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Es atkal tieši gign forumā nevienu youtuba video vairs nevaru ne atvērt youtubā, ne uzlikt pa visu ekrānu. Tas ir tad, ja vņš ir embeddots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whore Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Es atkal tieši gign forumā nevienu youtuba video vairs nevaru ne atvērt youtubā, ne uzlikt pa visu ekrānu. Tas ir tad, ja vņš ir embeddots Man tas pats, jau krietnu laiciņu. Domāju, moš tas no kāda add-on'a, bet laikam ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Viss strādā un nekad nav bijis problēmu. (yt arī strādā) ¯\_(ツ)_/¯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now