hariits Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Lieta tāda, ka ir vajadzīgi 2-3 cilvēki, kas palīdzētu tiesāt dažādas sporta spēles. Futbols, strītbols, volejbols utt. Sporta spēles notiks Upeslejā (pie Ulbrokas), 2 dienas. Sestdien un svētdien. Vajadzīgi cilvēki steidzami. Tiesnešiem tiek apmaksāts ceļš (rīt (23.05.2014), vakarā izbrauc autobuss) turp un atpakaļ, ēdināšana, gulēšana. Iespējams, ka arī alkohols būs par brīvu. Lūdzu, steidzami meklēju cilvēkus šim pasākumam. Nekas sarežģīts, nav jābūt nekādam tur pro tiesnesim, vnk jāuzrauga lietas. Edited May 22, 2014 by hariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Iespējams, ka arī alkohols būs par brīvu. Noskaidro par to "iespējams". Ja būs par brīvu, tad ņem GoodMenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 Pastāv ļoti liela iespēja (teiksim 85%), ka būs, jo bez tā tač nevar notikt jēdzīgas sporta spēles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Nē, nē, beidz, es ākstos. Bez "brīvā" alkohola tur jau notiek pietiekami interesantas lietas. Grūti iztēloties, kas būs, ja varēs rīt bezmaksas. Jums tak parasti notika Salacgrīvā. Šogad izlēmāt pamainīt? p.s. Pats šoreiz nevaru palīdzēt kā tiesnesis, bet apjautāšos saviem paziņām. Varbūt kādam ir brīva nedēļas nogale un būtu ar mieru patiesāt. Ja atradīšu, tad piezvanīšu Tev. Veiksmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 Nē, nē, beidz, es ākstos. Bez "brīvā" alkohola tur jau notiek pietiekami interesantas lietas. Grūti iztēloties, kas būs, ja varēs rīt bezmaksas. Jums tak parasti notika Salacgrīvā. Šogad izlēmāt pamainīt? p.s. Pats šoreiz nevaru palīdzēt kā tiesnesis, bet apjautāšos saviem paziņām. Varbūt kādam ir brīva nedēļas nogale un būtu ar mieru patiesāt. Ja atradīšu, tad piezvanīšu Tev. Veiksmes! Ideāli, liels paldies tev! Es neesmu no LU un nezinu kā bija citus gadus. Esmu arī pieteikts kā viens no tiesnešiem, bet man plāni mainījās un es meklēju aizvietotājus. Tāpēc lūdzu, palīdziet atrast cilvēkus un lieciet zvanīt uz to numuru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 (edited) nevajag vairs, paldies slēdzat ciet Edited May 22, 2014 by hariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now