Jump to content
GIGN Forum

The Forest


Whore
 Share

Recommended Posts

Domāju, ka multiplayer lielā mērā izjātu spēles atmosfēru.

Liels uzsvars, kā jau vairumā survival horror gabalu, likts tieši uz vientulību - spēlētājs tiek iemests lielā, draudīgā pasaulē, un, protams, citu reālu cilvēku klātbūtnē pazūd viss iespaids.

Var jau būt, ka ir iespējams uztaisīt daudzmaz jēdzīgu co-op, pārāk nesabojājot spēles pievilcību (protams iztiekot bez voice chat un tamlīdzīgām padarīšanām) bet nu, redzēsim, kas viņiem tur sanāks.

Interesanti, cik ļoti uzsvars spēlē tiks likts tieši uz horror, gribētos redzēt arī pavairāk no parastas izdzīvošanas, cīņas pret dabu, nevis tikai monstriem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

single player speles jau sen kaa ir ara no modes, tas ir tik garlaicigi. Saja spele tiesi interesanti butu multiplayer, jo nav saujamierocu.

Nepiekrītu, ir dikti daudz spēļu kuras arī single-player ir lieliskas, tas ir atšķirīgi no žanra. "The Forest" devi' ir minējuši ka būs arī multiplayer, nav zināms kad, bet minēja ka būs pieejams tādēļ ir vien jāgaida. Pagaidam single player ir diezgan kakains, tādā ziņā ka ir neskaitāmi bugi un nedaudz pietrūkst darāmā, kā par piemēru, Flare gun'am ir unlimited ammo un nevar neko normāli simetriski uzbūvēt, sienas karājas gaisā un šādas tādas funkcijas nestrādā.

Uzskatu ka spēle būs tā vērta tiklīdz tiks salabotas šīs kļūdas, it īpaši par smieklīgi zemo cenu par kuru tā ir pieejama.

Link to comment
Share on other sites

ne nu protams ir SP speles, kas ari man patik, bet vinas ir salidzinosi maz, laiks ir gajis uz prieksu un SP spelju popularitate ir kritusies, kaut vai to var spriest pec sales reitiem, kaadi ir SP+MP vai tikai MP spelem un kadi reiti ir SP. Cilvekiem irapnicis skraidit pa tuneljveida geimu, visi grib kustibas brivibu un savu lemumu pienemsanu speles laikaa.

Link to comment
Share on other sites

Cik nu paskatījos twitchā, galīgi neizskatījas tik aizraujoša kā teilerī, bet vēl jau tikai alpha versija.

multiplayer nebūs, bet gan co-op, kas visticamāk būs max 4 player

Multiplayer nebūs, bet būs. Such logic.

Link to comment
Share on other sites

Nevar teikt ka buus co-op, bet nebuus multiplayer.

Portal 2 ir only coop, bet ir jaasaka multiplayer?

MULTIplayer ir daudz vairaak speletaji, kaut liidz 100, bet coop ir max 4, parsvara ir 2.

Pepsi arii ir jaasauc par coca colu tikai tapec, ka tas ir zem coca colas?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...