Keducis Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Sveicināti! Tā tad man ir tāda problēma,ka kā jau lielākai daļai portatīvo ir divas videokartes integrētā un otra ir NVIDIA GeForce GT 750 4GB. Un tā problēma ir tāda,ka man liekas,ka spēlējot CSS man viņa nepārslēdzas uz GeForce,bet nu vai tad varētu būt,ja CSS iet uz GeForce,tad ir tikai 130-170 fps? Tajā NVIDIA GPU Activity panelī esmu uzlicis,lai laiž caur GeForce,bet nu liec vai neliec,nekas nemainās. Varbūt kāds varēs palīdzēt? Caru,kad +/- sapratāt domu,kas par problēmu! Spaces: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz with Turbo Boost up to 2.7GHz NVIDIA GeForce GT 750 4GB. 6 GB RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 es ceru ka tu W8.1 nesi uzlicis caur Nvidia Control Paneli var tak ieslēgt GPU activity ikoniņu kas parāda vai Nvdia karte ieslēgta (Desktop>> ..) ver speli vaļā .. labais klikšķis un Run with grapphics processor Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 es ceru ka tu W8.1 nesi uzlicis apgaismo mani - kāpēc tāds komentārs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 es ceru ka tu W8.1 nesi uzlicis caur Nvidia Control Paneli var tak ieslēgt GPU activity ikoniņu kas parāda vai Nvdia karte ieslēgta (Desktop>> ..) ver speli vaļā .. labais klikšķis un Run with grapphics processor Man nemaz nerāda tādu,lai es caur viņu atvērtu! Un to arī itkā uzliku,bet nekā,kad spiež caur (Desktop - Screen Resolution - Advanced settings-tur rāda integrēto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 nvidia optionos var pie programs uzlikt, lai viņš lieto tieši to procesoru attiecīgajai spēlei/shortcutam, kuru tev vajag, nevis lai automātiski ņem, kjo automātiski viņš ņem tikai iebūvēto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 CSS nevar uzlikt,viņš laiž caur integrēto,bet pārējas gan var uzlikt lai laiž caur GeForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Ko, kur nevar uzlikt, tev nerādās CSS listē vai nevar nomainīt pašu opciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 CSS nevar uzlikt,viņš laiž caur integrēto,bet pārējas gan var uzlikt lai laiž caur GeForce Drop down listā Tev nerādas CSS? Spied Add un paņem css exe failu. Tas jādara tieši tur pat, kur pārējās spēles, kurām var uzlikt GeForce GPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Drop down listā Tev nerādas CSS? Spied Add un paņem css exe failu. Tas jādara tieši tur pat, kur pārējās spēles, kurām var uzlikt GeForce GPU. Nu likt jau uzliku,bet nu nekas nemainās,vai nu es nepareizi kaut ko daru vai arī vienkārši nemainīsies nekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Vēl gadu atpakaļ šo visu varēju atrisināt, tagad man ir amd video un nav ne mazākās vēlēšanās tavā vietā rakt googli, lai pa soļiem atrādītu, kas tev pašam ir jādara... To var izdarīt, tikai tu esi par slinku, lai nedaudz palasītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 (edited) Man ar CSS darīšanas nekādas nav bijušas. Varbūt vienkārši, tas ir viss, ko tas GeForce no sevis var izspiest? Liec aiz auss, ka tā ir laptopa videokarte. Tā, iekš Nvidia control paneļa ir tāda izvēle kā Desktop, augšā, kur File utt. Paņemot Desktop izvēli, atķeksē pēdējo no drop down lista. Tad Tev notification ērijā rādīs, kurus procesu veic Nvidia GPU. Piekurbulējot attiecīgo programmu/spēli vai vēl sazin ko, viņai būtu tur jāuzrādas tur, ja tiek darbināta Nvidias paspārnē. Edited May 12, 2014 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Man ar CSS darīšanas nekādas nav bijušas. Varbūt vienkārši, tas ir viss, ko tas GeForce no sevis var izspiest? Liec aiz auss, ka tā ir laptopa videokarte. Tā, iekš Nvidia control paneļa ir tāda izvēle kā Desktop, augšā, kur File utt. Paņemot Desktop izvēli, atķeksē pēdējo no drop down lista. Tad Tev notification ērijā rādīs, kurus procesu veic Nvidia GPU. Piekurbulējot attiecīgo programmu/spēli vai vēl sazin ko, viņai būtu tur jāuzrādas tur, ja tiek darbināta Nvidias paspārnē. Tā izskatās,ka tas ir max ko no viņas var dabūt arā,jo pie NVIDIA GPU Activity rāda,ka laiž CSS caur GeForce! Nu skaidrs ar visu šito.Paldies Jums par palīdzēšanu! TC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Nu ja es ar laptopa GT525m varēju ciešami paspēlēt gan GO, gan CSS, tad ar 750m visam bija jālido! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 (edited) Dažas no 500tās sērijas ir labākas par 700m. Ir arī atšķirība rezolūcijā, citā procesorā un tā tālāk un vēljoprojām. (collas nenosaka neko, bet gan izšķirtspēja.. kaut lai ir pāri 50 collām - galvenā būs rezolūcija) Edited May 12, 2014 by Sātana advokāts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Nu ja es ar laptopa GT525m varēju ciešami paspēlēt gan GO, gan CSS, tad ar 750m visam bija jālido! Cik Tev GO bija +/- fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 man no sākuma ar kautkā negāja kad biju uzlicis w8.1, tad es downgreidoju uz vecāku draiveri .. ķipa aizgāja ... BET tākā W 8.1 ir baigais sūds man fps bija tikpat cik uz integrētās ... un momēntāli pārgāju uz w7 kur nekādu problēmu nav heh mans dzīves stāsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Nevainojam w8.1, ja nepareizi kaut ko izdaram. Neviens vinu nelietotu, ja visiem butu fps "ka uz integretas". Tads nu tas stasts. Esmu dzirdejis, ka dazam labam cpu usage ir 100% uzliekot w8.1, tapec no sakuma apskatamies vai tur viss ir kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 (edited) man no sākuma ar kautkā negāja kad biju uzlicis w8.1 Absurds! Rokām jābūt taisnām, tad viss strādās uzreiz! P.s stipri apšaubu, ka tiek izmantota intergrētā vkarte, bet ja padomā velreiz, who knows, ko brīnumdari spēj panākt. Edited May 19, 2014 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archys. Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Tev nav VGA pogas uz klaviatuuras, kas automaatiski to visu izdara? liidz 170 fps tas ir ok, mana GTX 765M arii taa iet. Ar integreeto tev paari 100 neies. Edited May 26, 2014 by Archys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 Tev nav VGA pogas uz klaviatuuras, kas automaatiski to visu izdara? liidz 170 fps tas ir ok, mana GTX 765M arii taa iet. Ar integreeto tev paari 100 neies. Nē,nav! Jā,tas laikam ir normāli priekš viņas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nevainojam w8.1, ja nepareizi kaut ko izdaram. Neviens vinu nelietotu, ja visiem butu fps "ka uz integretas". Tads nu tas stasts. Esmu dzirdejis, ka dazam labam cpu usage ir 100% uzliekot w8.1, tapec no sakuma apskatamies vai tur viss ir kartiba. nezinu gan vai 8.1 ir tik daudz piekritēju, lai sauktu to par labu OS. steam statistika Windows 7 64 bit [/left] 50.53% [/right] +0.51% [/left] [/left] Windows 8.1 64 bit [/left] 15.34% [/right] +1.44% [/left] Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nav jābūt "piekritējiem", lai tas būtu labs OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nav jābūt "piekritējiem", lai tas būtu labs OS. kādēļ tavuprāt tas ir labs OS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 kādēļ tavuprāt tas ir labs OS? Kāds sakars OS ar problēmam spēlēs? Personīgi pēc win 8.1 viss iet raitāk, kā tas bija uz w7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 (edited) Kāds sakars OS ar problēmam spēlēs? Personīgi pēc win 8.1 viss iet raitāk, kā tas bija uz w7! runājot par spēlēm tad Windows 7 ir desmitreiz lielāks Compatibility kā Windows 8. Edited July 22, 2014 by kasis1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now