DuFFy Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Labdien! Vecums:18 Nodarbošanās : Pašlaik beidzu 12 klasi-gatavojos eksameniem. Pieredze CS/CSS/TF2;Spēlēju tikai cs jau kā 5 gadus.CSS esmu spēlējis tikai gādu nedēļu,tad apnika. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem ? Sekošu spelētāju izsaukumiem forumā,pat ja būšu aizņemts,jo ieiet serverī un paspecot spēlētāju na grūti.Un mēģinašu ieviest kārtību GIGN serverī. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros.- Speleju katru vakaru,pēc skolas. Links uz spēlētāja statiem- http://stats.gign.lv/cs/index.php?q=frees&sort=skill&order=desc Niks - agrāk bija frees,tagad nomainīju uz DuFFy,jo zem nika frees dabūju banu par wh,kaut arī čītojis nēesmu,sūdzību jau nerakstīju,jo demo man nebija,bet lieki strīdēties,kaut ko pierādīt man nebija vajdzīgs,tāpēc vienkārši nopirku UBAN. ACC-vēlos pub serverī/Starta paka Paldies par uzmanību!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Aizmirsti nespiid... NAV REG, nika... 1mo reizi redzu...20h tikai! BRIIIVS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Kaut arī 1.6 iegriežos visai reti, tikai kādu nobanot, 20h tiešām būtu tā kā par maz + niks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumshais Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 The same...ANTI! 20h ...beidz tas nav nopietni. Nospēlē vismaz 100h uz 1 nick (nedabūjot ban) un tad var mēģināt vispar kko. Labdien! Niks - agrāk bija frees,tagad nomainīju uz DuFFy,jo zem nika frees dabūju banu par wh,kaut arī čītojis nēesmu,sūdzību jau nerakstīju,jo demo man nebija,bet lieki strīdēties,kaut ko pierādīt man nebija vajdzīgs,tāpēc vienkārši nopirku UBAN. Ir tak HLTV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3giilz Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Man patīk - Joined on Today, 14:03 un pirmais posts! Nav slikti. ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Pasēdi biežāk serverī puis Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Atteikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts