amniijs Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 vīri, es ceru, ka jūs man spēsiet palīdzēt gribēju iztīrīt savu portatīvo, vakar youtubā noskatījos video kā viņu attaisīt šodien taisu vaļā, iztīru, aizskrūvēju ciet, viss norit kā pēc plāna. beigās palika pāri tik 2 skrūves, bet tas pohuj. un tagad problēma, slēdzot viņu iekšā, viņš sāk rūcēt, power gaismiņa arī deg, bet nekas vairāk nenotiek. tā viņš parūc īsu laiciņu un izslēdzas. bet, ja pievienots pie strāvas, tad pēc pāris sekundēm viņš pats atkal ieslēdzas un turpina rūcēt bezgalīgi.\ kas varētu būt par vainu? lūdzu palīdziet, es dikti gribu spēlēt gone home https://www.youtube.com/watch?v=mEEwwd-pLp0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Labs. Pirmais, kas nāk galvā, izņem bateriju un paturi/paspaidi ieslēgšanas pogu, lai izsūc visu elektrību no kondensatoriem. Iespējams, ka feilo bios. Bet tas ir tikai tāds pieņēmums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 ok kļūdījos, viņš bezgalīgi ilgi neiet, bet gan pēc nenoteikta laika atkal izslēdzas un ieslēdzas. swallow tavs ieteikums nepalīdz, bet paldies par to pašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 da nekas tur traks nav noticis. Tikai karma pediņ, tikai karma. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Negribas jau Tev to baisos vārdus teikt, bet dodu 80% procenti, ka "gone home" Tu uz sava laptopa esi izgājis. Skrūvē vaļā vēlreiz, paskaties, varbūt tīri vizuāli jau var pateikt, ka kaut kas nav kā vajag. Izčeko visu, tāpat jau izskatās, ka sapist "vairs" neko nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 es 3 reizes pārksrūvēju visu. domāju, ka mošk kādu vadu esmu aizmirsis pievienot, bet viss ok. neko neiederīgu neredzēju. gutān, es pēdējos mēnešus īpaši esmu domājis par karmu un darījis pārsvarā labus darbus. pats stulbākais tagad, ka sakūsies sesija un man porķikā daudz darbu iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 ja tā ir taisnība, tad karma tevi pārbauda, tas ir bļeģ tests. tu nedrīksi nelietības darīt, domādams, ka karma clearly neeksistē, saprati? On a serious note, tie darbi nekur nav pazuduši, obviously. Ja baigi svarīgi, tad izņemt cieto, ieliec kādā citā laptopā un uploado kkur darbus, gadījumā, ja nesaliksi savu sūdu kopā in time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 You dun goofed up, son. Ja tas nav random sūds ar sakrājušos statisko, kā swallows minēja, vai vienkārši mirušu cmos baču, tad tā visdrīzāk ir kaut kāda laža ar PSU vai mātesplati. Ķimerējoties pa elektroniku ar nepiezemētiem pirksteļiem var ātri kaut ko sapist. Btw, cik gejisks tu esi, ka gone home gribi spēlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 vienmeer saakas probleemas ar sho teikumu - "gribeeju iztiiriit portatiivo" ar liikaam rokaam portatiivos nav jeegas skruuvet valja, bet ja tomeer, tad macinjsh atveersies Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 You dun goofed up, son. Ja tas nav random sūds ar sakrājušos statisko, kā swallows minēja, vai vienkārši mirušu cmos baču, tad tā visdrīzāk ir kaut kāda laža ar PSU vai mātesplati. Ķimerējoties pa elektroniku ar nepiezemētiem pirksteļiem var ātri kaut ko sapist. Btw, cik gejisks tu esi, ka gone home gribi spēlēt? neesmu spēlējis, gribu pārbaudīt cik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 ja nu kas, re kur video, pēc kura vadījos https://www.youtube.com/watch?v=r0ht9ku-Z1Y vienīgais es tur neskrūvēju nost to ventilatoru no mātesplates Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 (edited) ja nu kas, re kur video, pēc kura vadījos https://www.youtube....h?v=r0ht9ku-Z1Y vienīgais es tur neskrūvēju nost to ventilatoru no mātesplates Man tas video vispār nelikās nekāds, bet paātrinātais bazars mani tur noturēja kādas 3 minūtes. Edited April 29, 2014 by xZbits Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 (edited) Ā, neiedomājos, viģikā ieraudzīju, ka datoros ir arī rams. Pamēģini viņus izņemt laukā un ieslēgt, ja pīkst lapsis, tad vismaz zināsi, ka ar MB viss kārtībā. Ja, viss ir kā iepirkš minēts, tad iestutē iekšā vienu moduli un kurbulē klāt. Ja, aiziet, tad ieliec otru. Vienu ramu nozīmē, ka var variēt - Moduli A slotā #1, tad slotā #2, tā pat arī var ar otru darīt. Beigts rams vai slots mēdz arī visādus pigoros izmest. It kā jau rams tādus boot feilus neizraisa, bet mazums. Edited April 29, 2014 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now