Jump to content
GIGN Forum

Bezbiksi tu nu gan esi cūka!


Cumshot
 Share

Recommended Posts

Itkā tu nezinātu cik ilgi es spēlēju gignā, baigais reason: abuse administrator! Dai ei tu nahuj tad, ja tāds pimpis esi palicis! Pieredze jau neliecina, ka respect vismaz vaig iemācīties. Tas ka tu neredzi, ka ar wh spēlē, jau neliecina, ka tu esi baigais adm!

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Labrīt!

Paldies par skaistajiem vārdiem :) Kas tu tāds esi? Enfuego777? Vai kāds cits kuram ir verbālā caureja? Man ir pilnīgi pie pakaļas, cik ilgi tu spēlē GIGNā.

Esi ieraudzījis čīteri?

1) Neraksti publiskajā čatā, raksti to adminčatā. Jo tu, idiots būdams, iemet tekstu PUBLISKAJĀ čatā, kur čīteris (pēc tavām domām) to var izlasīt un notīties vai izslēgt savas palīgierīces ;

2) Tas, ka tu vai kāds cits raksta "viņam ir čīti, bano viņu, wh, wh!", nenozīmē ka es uzreiz banošu. Tādam gadījumam kā tev ir pilnīgi pajāt par to, vai tiks nobanots čīteris vai arī čalis ar skilu. Visi, kas spēlē labi, ir čīteri ;

3) Tad kad esi nācis klajā ar savu fantastisko atklājumu - čīteri, aiztaisi muti, klusē un gaidi. Gaidi, kamēr admins vēros šo spēlētāju un viņš, iespējams, tiks nobanots. Nevajag pēc katra raunda rakstīt, ka attiecīgais spēlētājs ir čīteris, admins ir lohs, kurš viņu nebano, ban! BAN! BAN!

4) Tādi smadzenes kā tu pēdējā laikā ir ļoti daudz, man ir reāli apnicis lasīt tās aplamības, kas tiek ierakstītas čatā.Gagi šiem "čīteru atpazītājiem" laikam ir pie vienas vietas, var taču reconnect uztaisīt. Tāpēc tu biji tas laimīgais, kurš dabūja izbaudīt banu par savu verbālo caureju un stulbumu :)

Paldies par uzmanību un visiem jauku šo dienu! :*

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...