3giilz Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Sveiki! Vecums : 20 Nodarbošanās : students - labākajos gados Pieredze CS/CSS/TF2; CS - viss man ieguldījums ; CSS - esmu pašāvis un tik pat ātri izdzēsis; TF2 - nemaz neesmu aci iemetis. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem ?Labums tāds, viennozīmīgi servera kārtību ieviešana,proti,pats lielākais no 4īteru uzplūdumiem naksnīgajās naktīs, un attiecīgi atvieglošu Jūsu darbu ar savu aktivitāti serverī, gan ārpus tā. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros. Pēc stundijām, prakses ,proti, brīvajā laikā. Links uz spēlētāja statiem - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=665 Niks - 3G!L5 6!K5 -reģistrēts Acc vēlos @pub servera. Starta paka. Paldies par uzmanību! P.s. Jauku dienu vēlot - Egīls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumshais Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 hmm labi lai būtu - REC ...redzēts diezgan bieži . ...serverī ar mulķībam neizceļas. (redzēsim, kāds būs ja iegūs acc) ...+/- okay online time. ...par to vai atpazīst [] ? Man nav informācijas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 rec, likās sakarīgs čalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Teddy manu viedokli tapat nenjems veraa, bet REC, tik tieshaam sakarigs pujka, ar sakarigu pieteikumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Uzliku defaulto paku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts