xZbits Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Visu ko G2 man uzvinnēja Fnatic pakāsīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 nu kam kastes izkrita? man pagaidam nekas vel Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Man vēl nekas nav izkritis, abas dienas skatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Man uz main ir divas izkritušas. Viena Inferno, viena Overpass kaste. Par otru acc nezinu, jo tas salinkots ar twitch, bet neēsmu divas dienas bijis skatīties vai kas izkritis vai nē. Inferno kaste sūds - pārdevu pa 3 eur. Overpass kastē jau labāki ieroči. Maksā 12-15 USD. Nevar saprast tirgot uzreiz vai arī nogaidīt un vēlāk tirgot. Nav bijusi darīšana vai cenas kāpj/nekāpj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotmilk? Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Overpass kastē jau labāki ieroči. Maksā 12-15 USD. Nevar saprast tirgot uzreiz vai arī nogaidīt un vēlāk tirgot. Nav bijusi darīšana vai cenas kāpj/nekāpj. Nav jēgas gaidīt gadu, lai paceltos cena. Un arī tas cenas augums nav nekas īpašs, labāk ir pārdot. Līdz šim ir nācies noķert Overpass/Cobblestone dropus lielajos turnīros, šajā pagaidām klusums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Nav jēgas gaidīt gadu, lai paceltos cena. Un arī tas cenas augums nav nekas īpašs, labāk ir pārdot. Līdz šim ir nācies noķert Overpass/Cobblestone dropus lielajos turnīros, šajā pagaidām klusums. Gadu neplānoju gaidīt, domāju pēc turnīra izlemšu ko darīt. Varbūt pats atvēršu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 pagaidām 1 cbblestone kaste izkrita, tieši no spēles starp f3 vs mouz, kur pie 26:26 sapratu, ka negaidīšu rezultātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiamondGift Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ir skatītas , gandrīz, visas spēles un neviens drops. Pa visiem gadiem esmu dabūjis 1 Cache kasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Man arī nav dropu. Un nav nekāds brīnums, ja ir 0,0001% iespēja dabūt. (Rupji rēķinot 1 000 000 skatītāju / ~100 dropi raundā). Iepriekšējā major bija divi dropi ~10 spēlēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Es, piemēram, pirmo majoru skatījos un nebiju salinkojis accesus. Šodien arī skatos un īpaši nedomāju par tiem dropiem, bet gaidu - paskatos neesmu mājas ielogojies twitchā :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Tas moments, kad csgo rerunā twitch čats ir pilns ar !drop Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Nez, man ir diezgan ok - esmu skatījies 95% spēles, izkritušas 3 kastes - divas cache un viena dd2. Skatos tikai caur twitch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Tiem kuri domā pirkt stickerus un likt uz wepiem, varat iepriekš iečekot 150+ combo šeit; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KswvTXPqIUmdwTUtOKu9kLjpom7eAA35MA80HV86pxc/edit#gid=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Šodien 3 kaste izkrita @ inferno. Kaka baigaa, bet labāk kā nekā. Tiko LG tik kruta nospēlēja. Fantastika kaut kāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 liquid choke masters. skatos teju vai visu turnīru un nav neviena kaste. laikam my luck is out, jo pēdējos ~3 major krita vislaik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Vai ir iespējams vēl vairāk aizrīties kā liquid? Joprojām bez dropiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 (edited) LG comeback bija diezgan insane.. Gold Pickem ir, tagad tikai jādabū fantasy team gold. btw, visi stickeri ir -75% off edit: Maikelele pamet Faze https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4d4mco/maikelele_to_leave_faze_clan/ Edited April 3, 2016 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 žēl, ka atkal finālā bo3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Drausmīgs fināls. Quarteri un Semifinali ļoti interesanti, finālā nekā. Arī viewer count bija visnotaļ zems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Šoreiz gan pickem'us diezgan ātri izsniedza Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 njeh, 3 konti, 3 twitchi, 0 dropi. viss luck laikam iepriekšējos izšauts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Dabūju tik vienu dropu uzslēdzot pirmo reizi ingame spēli uz smurfa finālā =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiamondGift Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Pa visiem Majoriem ir izkritu viena Cache paka, šajā nekādu dropu man nebija. http://prntscr.com/aoem8z Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 spēlējam faceit cup, pusfinālā otra komanda nenovoto un automātiski uzvaram, pēc tam gaidam otrus finālistus ~1h un tad uzraksta supports, ka mums ir jāizspēlē pusfināla matčs, jo ķip tiem bijis gļuks un nevarējuši novotot. bļed, tas notika stundu iepriekš un pēc stundas mums bija jāizspēlē pret tiem ķēmiem. supports mūsu uzvaru anulēja un vajadzēja vien spēlēt. lieki teikt, ka viņus sagrāvām un 15:5 uzlikām visu iespējamo pauzes garumu. faceit supports ir bāžams dirsā, tas ir skaidrs. neseko noteikumiem un vēl prasa to darīt mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 (edited) Izskatās, ka jāsāk matchmakingu mazāk spēlēt. Vēl supreme rankos kā dauņi savējos šauj pie papista pistol raunda. Viena no piecām spēlēm ir baudāma, pārējās vienkārši jācenšas neabandonot. Lai gan pēc spēles faceitā nekāda dižā atšķirība nav, vienīgais ka friendly fire off. Edited April 6, 2016 by xZbits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now