AmE Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Tu uzrakstīji vienu topiku un viss? Jeb papildināji kaut ko klāt arī? Bet nu jā, vispār pisdjets viņiem ātrums ar support ticketiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Tu uzrakstīji vienu topiku un viss? Jeb papildināji kaut ko klāt arī? Bet nu jā, vispār pisdjets viņiem ātrums ar support ticketiem Man atbildēja pēc kādām 3 vai 4 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Tas laikam ir atkarīgs no tā, kāda ir problēma. Ņemot vērā, ka mana ir parastā problēma, nebrīnos, ka tik ilgi jāgaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 steam supports vienmeer ir bijushi lohi, vari gaidiit nedeelju, vari gaidiit arii 4 nedeeljas, bet laiciigi tev vinji nekad neatbildees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Kāds ir rakstījis steam supportam? Cik ilgi ir jāgaida, līdz viņi atbildēs? Sēžu un gaidu jau gandrīz 2 nedēļas Man par scamm atbildeja 3 nedelas. Bet nu es katru nedelu viniem ko aizbliezu ka atgadinajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Kāds bija rezultāts no scamm? atgrieza itemus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 5, 2015 Author Report Share Posted June 5, 2015 Esmu rakstijis vairakas reizes in vienmer atbildeja 2-4 dienu laika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Kāds bija rezultāts no scamm? atgrieza itemus? Man atgrieza ar piebildi, ka ja otrreiz noscamos, tad tie itemi arī pazudīs ar galiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 (edited) Pareizi, ja pirmo reizi noskamo vinji tev atgriezh aitemus, ja kaut kas tamlidzigs notiek atkal, vari aizmirst Edited June 5, 2015 by hwan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Nu man bija scenārijs, ka man itemi vienkārši pazuda. Kāds pārņēma kontroli pār akauntu itemu dēļ. Paldies Dievam, neiedomājās pārbaudīt vai debit karte nav piesaistīta akauntam. Paņēma itemus un aizgāja. Nav ne jausmas kā dabūja par mani infu, jo es netreidojos un neeju neviena jobanā saitā un ar skin gamble nenodarbojos. Ja patīk skins, nopērku par reālu naudu. Vai man ir cerība, ka atgriezīs itemus? Un vai ir iespējams pieprasīt, lai nobano mani no trade sistēmas, bet atļauj izmantot market? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Nevar jau viņš noņemt tev kko no debit kartes,ja nezin kartes security code Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Hmm, man šķiet, ka stīmā ir tā, ka pa taisno novelk, neko neprasot. Vismaz tā ir atminā palicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 (edited) nu tu esi kaut ko nospiedis/noladeejis 100%, vienkaarshi taapat nekas nepazuud.. Edited June 5, 2015 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Bija tikko pārinstalēts windows, un nebiju uzlicis antivīrusu. Gan jau tāpēc. Bet baigi dīvaini ka tieši uz stīma skiniem trāpījos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Update: Visu atgrieza Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Nevarētu kāds ieteikt kurā inet veikalā iegādāties šās 2 lietas? http://www.salidzini.lv/search.php?q=gtx+960 http://www.salidzini.lv/search.php?q=intel+i5+4440 Esmu gatavs samaksāt 5 eiras vairāk lai nebūtu appisiens, bet drošāk pajautāt kādam kurš jau pircis kautko. Tātad varētu pateikt kur šīs abas detaļas iegādāties? Labāk būtu ja abas no viena iveikala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 (edited) Nevarētu kāds ieteikt kurā inet veikalā iegādāties šās 2 lietas? http://www.salidzini...h.php?q=gtx+960 http://www.salidzini...q=intel+i5+4440 Esmu gatavs samaksāt 5 eiras vairāk lai nebūtu appisiens, bet drošāk pajautāt kādam kurš jau pircis kautko. Tātad varētu pateikt kur šīs abas detaļas iegādāties? Labāk būtu ja abas no viena iveikala @atkars Edited June 7, 2015 by JEYRAZZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whizzy Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Dataleks.lv Samērā draudzīgas cenas, plašs klāsts, ātrs serviss un laba garantija. Iz pieredzes jau 2 gadus to varu teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Best csgo movie EVEEEER!!1!!1!!!111 http://www.youtube.com/watch?v=W0mKWps8afg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Raudāju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 OSKARU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Valve ir viena no retajām kompānijām, kas paliek jo lielāka, jo sūdaināka. Mēneša laikā 3 bani diviem dažādiem akauntiem no diviem dažādiem kompjiem dēļ nolādētā VAC authentication error, pēdējās pāris nedēļās vismaz 2x vakaros viss steam bijis nah nokāries. Nemaz nerunājot par šo, ka šis video visprecīzāk attēlo CS:GO hitboxus - https://www.youtube.com/watch?v=-KQaWH2yI-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 11, 2015 Author Report Share Posted June 11, 2015 Cik daudz speles jaizspele, lai dabutu 3 ranku? Un kaadas? Vienkarshi neesmu spelejis cs kaadu laicinju un tagad competitive var spelet sakot ar 3 ranku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 U Wot m8 ? Es to ranku augšā dabūju tikai competitive spēlējot, nekādus casual un valves dm nespēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 xp iegūst pildot jaunā operation misijas, spēlējot mm, spēlējot casual, some other shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now