Glud!naTajs Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Čau visiem. Manai jaunajai kastei pirms pāris nedēļām sāka degt procis. Vienkārši nenormāla temperatūra pat tikko ieslēdzot datoru (~80C) Tikko kā uzliku jaunu termopastas kārtu, bet absolūti nekāda rezultāta. Stock dzese ir kārtīgi pielikta. Kādam ir idejas, kas tur notiek? Kastes specifikācija: Inter-Tech, 650W, aPFC, 120mm fan Asrock, Z87M Pro4 Intel, Core i5-4670 (3.4GHz, 6MB Cache, LGA1150) Kingston, 8GB, DDR3, 1600MHz, CL9, Kit Of 2, HyperX Blu Giga Byte, GeForce GTX760, 2GB, GDDR5, OC, Rev 2.0 Kingston, Hyper X 3K, 120GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 (edited) Kā ar personisko testu? Redele arī ir tik karsta, ka nevar roku pielikt? Vēl var paskatīties biosā temperatūru, vai tur tas pats un downclockot proci testam(par kā iespēju gan neesmu drošs ar ne K proci). Edited March 21, 2014 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 nu redele, cik no sāniem var just, ir mēreni silta. nav jūtams karstums. BIOSu paturēju 3-4 minūtes un tur vidēji uzrādījās 57 grādi (kas arī ir daudz priekš stand by mode, pareizi?) arī citā toolā temperatūra uzrādās tāda pati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Problēma var būt ir 100% loudā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 ko tu ar to domā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Nu ja tiko ieslēdzot pc rāda 80 grādus pēc Celsija, un ar roku liekas, tikai mēreni silts, tad man drīzāk liekas, ka mērītājs ir sapisies, nevis kkas cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Jā, točna. CPU usage 100%. kāpēc un no kā? Atradu, ka to černi taisa kaut kāds mistisks "minerd.exe" sūds. značit tas bija kaut kāds vīruss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Jup, tagad ar šito tooli mēģinu safixot. http://www.yac.mx/en/guides/trojan-horse-guides/20140107-how-to-remove-minerd.exe-through-yac-virus-removal-tool.html Es ceru, ka pa šīm pāris nedēļām es nebūšu sapisis proci, jo visu laiku viņš griezās uz 70-80 grādiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Ok, prieks dzirdēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Nu ja tiko ieslēdzot pc rāda 80 grādus pēc Celsija, un ar roku liekas, tikai mēreni silts, tad man drīzāk liekas, ka mērītājs ir sapisies, nevis kkas cits Procesora temperatūra un pasīvās dzeses a.k.a. radiatora temperatūra nav viens un tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 varbūt jau esmu šito rakstījis neatceros, bet man pagājušo rudeni sanāca bitcoina maineri dabūt (no reloaded scene relīzes, pirātulīcī devējs ar zaļo galvaskausu). bet manā gadījumā bija tāda figņa, ka ja regulāri noslodzi neskaties, tad pat nepamanīsi, jo tas maineris bija orientēts uz idle laiku. ja vienu minūti pelei vai klavai neķeries klāt, tad tas sūds pieslēdzas. un es to pamanīju tikai pēc tā, ka youtubē video pēc minūtes sāka bremzēt. vot tad arī pirmo reizi atklāju kas tas bitcoin maineris par zvēru ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 23, 2014 Author Report Share Posted March 23, 2014 outlawz, tu viņu dabūji laukā no sistēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 protams tiesa gan nācās kādas 3 stundas nočakarēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Labākais veids pārbaudīt vai tas nav softs - format C. Tad jau skatīties kas un kā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Labākais veids pārbaudīt vai tas nav softs - format C. Tad jau skatīties kas un kā... +12 Mūsdienās, lai pārmestu vindu ūberspējām nav jābūt, un tas neprasa daudz laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 man nav ārējā cietņa un man ir reāli slinkums pārnest visu uz dropbox (vai es nezinu uz kādu cloud servisu), varbūt kādreiz tiešām tam vajadzēs pieķerties nopietnāk (backupiem), tāpēc manā gadījumā vieglāk bija saprast problēmu un atrisināt, nevis nogriezt un pārbraukt tai pāri ar ceļa rulli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Outlawz, ir vēl viena iespēja - http://www.partitionwizard.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 es jau zināju ka kāds piedāvās partīcijas. bija man tāds sūds pirms 10 gadiem, ar to reizi pietika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Katram laikam savs, pašam stāv četri cietie sadalīti partīcijās jau kādus 6 gadus, nekad nav bijušas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now