Rrysx Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Stundas nepieciešamās man protams nav, bet ik pa laikam uzspēlēlēju un saskaros ar to kad no rītiem nav neviena admina un jāspēlē kaut kāda de_box, kur viens gudrinieks mētā savas he. Būtu jauki ja man piešķirtu mazo paku, lai būtu kadas iespējas šo situāciju labot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=489 http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=24279 Kopā nav pat nospēlētas 5h @ pub - Trekns ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Nee nu tas ir smiekligi 5h knapi nospeletas PUBAA nii nii Un tik traka situacija jau arii nav PUBA ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rrysx Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Neko smieklīgu tur neredzu, visu rītu spēlē kaut kādu de_box, kāda gan atšķirība kuram ir tas acc kuram nav. Ja esmu gign adminējis vismaz kādus 4 gadus un tagad skatās kaut kādas stundas, bet gribas dažreiz no rīta normāli užšaut - normālā kartē. Varbūt pirms 4 gadi saprastu ka 200 - 400 stundas obligāti, bet tagad.. Nu labi nebūs, nebūs. Tas tik mans viedoklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Kāds tev agrāk bija niks? Jo tavs foruma akaunts ir since 2012 ~3 years, vnk. tu pieminējis vismaz 4 gadus. Tas skaitās agrāk, jocīgi skan. Bet tu uzpeldi ar 5 H tgd. un prasi paku. Būtu vismaz sastādījis pieklājīgu topiku, un parādījis savu attieksmi spēcīgāk. Ai bet pļak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumshais Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Nekas labs nesanāks. Adm tiesības prasa vnk, lai būtu. Anti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rrysx Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Man vienmēr tāds niks ir bijis, tik es nespēlēju pub, bet gan war3, gg, csdm! Taisiet ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts