JEYRAZZ Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Bļe, gribu izvilkt savu lielo laimestu, bet sūda boti offline... Kā arī uzbetot neko nevaru jo viss jau ir samests Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Playoffs!!! Vēl nav izdevies izcelt Souvenir kasti, kaut gan skatījos ik vienu maču.. nekas, jāgaida vien šodiena. Šodien sākas 12:00 Edited March 14, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Kāds nevēlas man atdot fire serpent ak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Un man USP Es uzmetu uz 4 komandam 3 vinneja Edited March 14, 2014 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zOle` Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_MB4BUXDp7Y Man nepatīk HellRaisers attieksme, bet džeki drošvien vienkārši bija excited, kurš gan nebūtu? Tieši tā. one of the best teams is out. Tie kuri pēdējos mēnešus nav sekojuši CS:GO Competetive scene, Titan ir tas pats VeryGames... NiP rival's Atieksme viņiem ir ok ! Bet ir izņēmumi ka piemēram šī persona - Emil "kucher" Akhundov un netikai ir arī citi kuriem intiliģence ir = ar 0 , kā piemēram šis kards Arseny "ceh9" Trynozhenko kurš tālajā 1.6 cs izcēlās - te var redzēt video - http://www.youtube.com/watch?v=oX33tFe-258 - to ķēmošanos var redzēt no 1:50 līdz 1:56, un tādu cilvēku pasaulē netrūkst kuri ar muti ir lieli , bet kad kaut kas jādara tad zemāki par zemi pārvēršās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Diez kāpēc tā uzvedās tikai krievi. Zinu, ka viņi ir Ukraiņi, bet tas jau tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 "Viņi ir Ukraiņi, bet tas jau tas pats kas Krievi." ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Kāpēc mēs kaut ko tādu neredzam no angļiem, ģermāņiem, frančiem un tā tālāk? Tā uzvedas tikai po-ruskij tautas cilvēki, kā redzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 live: http://www.twitch.tv/esltv_cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 Ir! Pirmā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 labāk rādi kas iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Fak, HR pakāsa Drops izkrita caur twitchu vai GOTV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 JEYRAZZ u lucky bastard! Vēljoprojām ceru uz kādu kastīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Ir! Pirmā! Kjipa skaties ielogojies (un protams connetejies ari steamID) twitch Tv un tad tev pekshi inventory paradas drops? resektivi kur var redzet ka tev ir drops! Skatitaji 33k - kads % ka tev izkritis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Atdod man to skaisto ak-47. Atdošu tev savu dvēseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Nu parasti spēles laikā izkrīt ~700 dropi. Kā kurā spēlē. Nu cik no redzes atmiņas atceros. Parasti rādās strīmā labajā pusē, augšā cik dropi bijuši spēles laikā Un kā trešo mapi izvēlas DUST 3 Edited March 14, 2014 by gvaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Dust 3, why not. :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 (edited) Kjipa skaties ielogojies (un protams connetejies ari steamID) twitch Tv un tad tev pekshi inventory paradas drops? resektivi kur var redzet ka tev ir drops! Skatitaji 33k - kads % ka tev izkritis? Tieši tā, ja tu spēli skaties ar savu TwitchTv kontu kuram es "pielinkojis" savu steam profilu, vai arī caur GOTV, tev ir iespēja dabūt kastīti.. ja skatīsies uz abiem tad iespēja dabūt nepalielināsies. Vai tad "% iespēja" nav pašsaprotama, ja maču teiksim skatās 100,000 cilvēki un izkrīt 1000 kastes, ko uzrāda labajā pusē, tad iespēja dabūt ir %1.. skaties visas spēles un gan jau, gan jau. Ja tev paveiksies un dabūsi Souvenir kastīti, tev viņa pavisam vienkārši parādīsies Steam Inventorijā, arī ja ieiesi CSGO, redzēsi.. man šķiet steam arī atsūta paziņojumu ja saņem jaunu itemu inventorijā Edited March 14, 2014 by JEYRAZZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Nebrīnos, ka virtus paņems 16:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Es domāju ka izraus 15:15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Ja tā būs, tad tas ir labākais mačs kādu būšu redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Nu nekas, vēl otra mape priekšā un tad jau trešajā noskaidros kas ir kas. Nu, ja viss nebeigsies pēc otrās mapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Ja man nebuutu dziives, es arii noteikti dabuutu dropu, jo tur ir jaaskatas visu laiku lai tas 1% gadiitos kad izkriit kaste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magone Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Ja man nebuutu dziives, es arii noteikti dabuutu dropu, jo tur ir jaaskatas visu laiku lai tas 1% gadiitos kad izkriit kaste. kur probleema streamu afk atstaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now