atkars Posted April 16, 2014 Author Report Share Posted April 16, 2014 Shodien pirmo reizi sastapos un diezvai visi zin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Tas tā kā būtu pretty obvious, ka vecais žīds Geibs labākajā gadījumā iedos vecai spēlei atlaidi, nevis pa taisno līdzekļus dalīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 (edited) Labprāt uzklausītu kāda cita piedzīvojumus - kā ticis apzagts, lai zinām uz priekšdienām. Vienreiz, sen atpakaļ, amniijs ienāca ventrilo dragon boots +9+12+luck kanālā, un piedāvāja man savu stīma akkauntu, uz kura bija css par 5 ls. No sākuma es, protams, atteicu, bet amniijs pēc tautības ir žīds un pārdot viņam ir asīnīs, tāpēc 5 ls viņa kontā jau bija pēc 2 minūtēm. Paroli viņš man iedeiva, viss bija cool, owneroju pubā kādu nedēļu, līdz pēkšņi parole vairs nedarbojas. Griežos pie amniija, un šis, saka: "piedod, pediņ, pārdevu tavu acc vienam citam". Tā nu lūk, tiku apdirsts. Lūdzu, netirgojieties ar amniiju. Viņš ir pārāk labs, viņš jūs outsale'os kā mazus ežus, es atvičaju, viņš ir tik labs. P.S. parole, kuru viņš man iedeva, kad nopirku viņa acc bija "skamers" Edited April 16, 2014 by m3rsy 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 That sneaky jew!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 27, 2014 Author Report Share Posted April 27, 2014 Vairs pat nevar ņemt no citiem steam spēļu giftus. Ietreidoju cs:go ieročus, aktivizēju spēli, spēlēju labu laiku un vakar mana spēle noņemta no steam spēļu listes, jo spēle pirkta caur citu acc or something. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 (edited) Vairs pat nevar ņemt no citiem steam spēļu giftus. Ietreidoju cs:go ieročus, aktivizēju spēli, spēlēju labu laiku un vakar mana spēle noņemta no steam spēļu listes, jo spēle pirkta caur citu acc or something. Nē, tev atņēma spēli jo viņa tika iegādāta "fraudulently" ar zagtu kredīt karti no kāda deepweba, šādi cilvēki darās jau vairākus gadus.. tādēļ ja ir kaut kāds random čalis kuram angļu val 0 (pārsvarā ru) un lēti, vissticamāk būs fraudulently purchased game. Spēli tu nevari dabūt atpakaļ, bet mantas ko ietreidoji gan vari. ja tu par šo giftu maksāji ar citiem steam tradable items, gluži vienkārši uzraksti stīm support ticketu ka tev vienkārši pazuda spēle un tu vēlies atgūt tās mantas kuras par spēli samaksāji.. (viņi to geimu nekad neatgriezīs).. apmēram 5reizes esmu šo darījis, pēc viņu policy dabūsi savu shitu back ezy Edited April 27, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 Nu tā arī domāju, ka ir. Ticket jau uzrakstīts tajā pašā dienā, tagad tikai jāgaida, kad steam supp atbildēs. No sākuma ticket rakstīja draugs, kam spēli uzdāvināju, bet steam supp pateica, ka nevar neko atdot, jo nav nekas trade history. Tāpēc jāraksta tikai tam cilvēkam, kam tas gifts ir bijis ietreidots. Pēdējā laikā steam supports palicis normāls, nevis kā kādreiz. ezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Eu satana advokat, davai es tev nopirksu to speli un tu man ieksesosi. Es neesmu fraudulents russian madafakers! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 beware of this one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now