JEYRAZZ Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 rip, forfeit, skini atpakaļ, bet nav foršs vinnests, oh well.. o bez ddos un ja Dignitas uzvarētu to 1v4 pistol roundu, mape būtu kabatā. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 (edited) rip, forfeit, skini atpakaļ, bet nav foršs vinnests, oh well.. o bez ddos un ja Dignitas uzvarētu to 1v4 pistol roundu, mape būtu kabatā. Kas notika? Tiko ierados mājās, kāpēc kas padevās? EDIT: Ā Dignitas, jo LDLC betotāji zaudēja un sākās DDOS? Edited November 4, 2014 by ^fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equinez Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 dd0s, cant lose pixels Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 (edited) Nebūtu slikti. Pēc sastāva es teiktu Ukrainai sastāvs labāks, bet krievi laikam vairāk kopā spēlē? EDIT: Okej, Francijas line-up(shox,kio,happy,apex,kenny).. Domāju ātrs BO3 būs. Edited November 4, 2014 by ^fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabeN Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 n1 russia Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 (edited) Jā, nav slikti. Edited November 4, 2014 by ^fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Es lohs nolažoju un neuzliku uz krieviem. Tā vietā uzliku uz DE kur arī bija tuva spēlē (2 overtime). fuck :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebudijs =D Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 kapēc ne? no sūdīgiem skiniem 17 value Apsveicu ar skiniem, njā, Ukraina pievīla, krieviem bija ideālas taktikas, overpassā pie ct paņēma labu gun roundu, no ukraiņu puses šis bija ļoti vāji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 deemn un es tieši gribēju likt uz Krieviem, bet tā arī neuzliku Ko šodien ? uz Poļiem vai Dāņiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtuDitu_LV Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 grūti vel spriest, nav zināms Poļu sastāvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebudijs =D Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Visticamāk,ka poļi šo ņems, jo kādēļ? ... Uz pirmspēdējo spēli bija ieradušies citi spēlētāji,kas spēle ar poliju,bet tagad? confirmed lineup. taz + byali + snax = gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Tak valstu spēles ir viens liels clusterfuck. Vienam ar otru nesapasēs un sāks zāģēt. Viņi tač pirms tām spēlēm netrenējas kopā, vienkārši iet izspēlēt. (tā vismaz es domāju, jo kur gan laiks trenēties + tie sastāvi mainās kā zeķes) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Tak valstu spēles ir viens liels clusterfuck. Vienam ar otru nesapasēs un sāks zāģēt. Viņi tač pirms tām spēlēm netrenējas kopā, vienkārši iet izspēlēt. (tā vismaz es domāju, jo kur gan laiks trenēties + tie sastāvi mainās kā zeķes) Nu ja, tieši tāpēc jāliek uz poļiem, visi ļoti individuāli skiloti un procents mazāks.. ez skins ez life. EDIT: Neceru ka Norvēģi vai Maķedonija var uzvarēt, bet nu nav jau ko citu iesākt ar tiem skiniem.. Un uz poļiem viss kas vērtīgākais man ir. Ir ir nav nav.. ko tur daudz. Edited November 5, 2014 by ^fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Kā jau Sātans minēja, likt likmes uz šīm spēlēm ir prātīgi ir tikai tad ja tiešām nav ko darīt. Kā jau vakar redzams, Ukranai bija pēc sastāva jāpaņem, šiem bija liels pārsvars, bet tas tik un tā nenotika.. jātzīst uz Krieviju bija laba likme un to palaidu garām, bet tik un tā uz šiem esec mačiem nav prātīgi likt.. mix ar spēlētājiem no vienas valsts. Tā ir vienkārši mix komanda ar kuru viņi spēlē for fun, basic strats, nekas īpašs. Pat ja Zviedrija savāktu savus 5 labākus spēlētājus, viņi varētu zaudēt pret kādu 2tier komandu, teorētiski.. gan Norway, gan Poland var šodien uzvarēt.. vai tas notiks? varbūt, vissticamāk nē, bet varbūt.. vai ir vērts likt uz Zviedriju? ar tādu koef? nē.. anyway, es izlaižu kā parasti, not worth it. Edited November 5, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Kā jau vakar redzams, Krievijai bija pēc sastāva jāpaņem, šiem bija liels pārsvars, bet tas tik un tā nenotika.. jātzīst uz Ukrainu bija laba likme un to palaidu garām whaat? Russia win 2:0 Ukraine? Im right? p.s. Poļiem pēc lineup vajadzētu ņemt bez problēmām, bet jā ļoti slideni annything could happen Edited November 5, 2014 by Slāpeklis!* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) whaat? Russia win 2:0 Ukraine? Im right? p.s. Poļiem pēc lineup vajadzētu ņemt bez problēmām, bet jā ļoti slideni annything could happen editots, biju mākoņos, viss manis teiktais tik un tā ir aktuāls, bet ar samainītām vietam. Jā, polijai ir jauns sastāvs, bet tas tika paziņots tikai nesen, tā kā varat sagaidīt salīdzinoši lielu koefa sway Polijas labā tāpat kā vakar. Edited November 5, 2014 by JEYRAZZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Es gribu likt uz Dāniju Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Es gribu likt uz Dāniju Device nespēlēs, bīstami. Ja norvēģi tā turpinās tad no "sūdiem" dabūšu 12$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Jā... taisni vai neticas, ka Zviedri nopietni spēlē! Šitā es pakāsīšu savu 5$ skinu, ko uzliku, lai tiktu pie kāda sūdiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ok džejraz, ja Tu šito pacel, es nezinu.. uzdāvini kautko Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 es uzliku uz dāņiem un zviedriem Bet ceru kad zviedri beigās izvliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
^fie Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Ok džejraz, ja Tu šito pacel, es nezinu.. uzdāvini kautko Ja NOR nepacels papildlaiku, tad nav variku. EDIT: Es tak spiedu edit ne quote.. bāc. Edited November 5, 2014 by ^fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 tā nav mana likme.. hue. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Nekad nebetojiet uz komandu, kurai ir virs 80% odds, lai kāda komanda būtu pretīm. Šādi brīnumi mēdz notikt, pēdējā laikā biežāk. (Norvēģija vs Zviedrija) Protams, ka spēle vēl nav beigusies, bet apskatieties kāds risks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now