Jump to content
GIGN Forum

rebudijs =D

Mirstīgais
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rebudijs =D

  1. Labvakar! Neko garu nerakstīšu,bet ir viena ķibele ar @csgolounge Tātad - http://prntscr.com/5cs90r Šis errors visu laiku metas un tā uz ''Inventory'' ir jāspaida 30min.~ Kādam ir versija,lai tas errors nemestos?
  2. Apsveicu LDLC, viņi to ieguva, ideāla spēle no abām komandām!
  3. Apsveicu ar skiniem enjoi.. Tik labi spēle pašlaik HR, lieku cerības uz viņiem lielas,ka tik nepaņem pašu dhw.
  4. Nezinu uz kuriem,ir zināmas Jums šādas komandas?
  5. Ir ieliktas DHWC spēles, kādi pareģojumi?
  6. HLTV.staff` vs. GG.staff` - Ļoti tuva spēle, visi bija par HLTV,bet GG bija spēcīgi cache mapē, labi,ka HLTV.org saņēmās, prieks.
  7. http://www.hltv.org/match/2293575-navi-staff-skillzlv-virtuspro-staff-cup-1 xDDDDDD
  8. http://www.hltv.org/news/13642-titan-epsilon-disqualified-from-dhw
  9. Pieejams treidā: ★ M9 Bayonet | Safari Mesh
  10. Kādas idejas par rītdienas mačiem? Pachulis vs. gB 3DMAX vs. Platinum Mouz vs. Fnatic
  11. Piekritīšu šim galīgi, mirage mapē cik reizes ņēma awp tā arī nomira, nebija no viņa jēgas..
  12. Kādi beti uz VP vs. NiP spēli būs? Es piemēram domāju betot uz NiP,jo viņiem ir jauns spēletājs arī sastāvā ''maikelele'', varbūt ar šo spēlētāju viņiem izdosies paņemt šo maču..
  13. Njā, laikam nesavākšu savu punktu skaitu, esmu jau 5,5k sakrājis,bet nu, iespējams rīt vēl centīšos dabūt.. Mazas iespējas priekš manis.
  14. Nē, vienkārši ir redzams,ka daudzi skini ir likti uz viņiem + es vienkārši saku,es pats jau pēc hltv nelieku uz nevienu, kā arī iBP ir jauns lineup.
  15. Dažas likmes jau esmu manījis hltv,kad liek uz Denial,jo viņi varētu paņemt to maču, just sayin.. Vajadzētu būt nedaudz mazāk %,tad varētu likt arī uz Denial.
  16. Paņēma labi,bet ļoti labi Zviedri ir inferno, laba spēle!
  17. Akdievs, tas value. :D Norvēģi šo viegli paņems.
  18. Visticamāk,ka poļi šo ņems, jo kādēļ? ... Uz pirmspēdējo spēli bija ieradušies citi spēlētāji,kas spēle ar poliju,bet tagad? confirmed lineup. taz + byali + snax = gg
  19. Apsveicu ar skiniem, njā, Ukraina pievīla, krieviem bija ideālas taktikas, overpassā pie ct paņēma labu gun roundu, no ukraiņu puses šis bija ļoti vāji..
  20. Labs no Krievijas sastāva ir arī WorldEdit,bet nu, būs laba spēle.
  21. Dažas stundas pirms mača ir jābūt apstiprinātam lineup'am, varbūt pačekošu tagad kautkur ir ielikts jau. Ukrainas apstiprināto sastāvu var redzēt te, domāju,ka ir tādam jābūt, nekas nevarētu mainīties. http://e-frag.net/euchamp/ 2x E; s1mple jau arī kerijo viens pats HR pēc manām domām.
×
×
  • Create New...