Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge

Pauly
 Share

Recommended Posts

Nightmares^^ said:

Nakuj tur neko nevar uzlikt, visu laiku rāda all queues ar full kādas 10 min

Vajag klikšķināt kamēr nagi zili vai arī agri no rīta likt. Tagad vispār pa dienu/pēcpusdienā būs nerēali uzlikt jo ir duadz spēlētāju un daudzi gribēs uzlikt betus attiecīgi viedojās rinda un boti nespēj visus apkalpot. :)

Lai visiem daudz skinerinos! Nu krč veiksmīgu betošanu drīmhakā un lai vēl kāda suvenīr kaste izkrīt.

Pats neko nevaru uzlikt, vislaik full, jau 8 no rīta bija, tagad pamēģināju, arī pilns pff..

Edited by ^fie

BOT^a said:

taapeec nevajag iznjemt(pa*ist) visus itemus no returns un atstaat svariigiem machiem kaut ko lai betotu!!!

Mūžīgi viņus nevar glabāt - pēc kāda laika viņi aiziet nebūtībā. Man kaut kādi sūdi ir pazuduši, jo neapgroziju viņus.

BOT^a said:

remember es pats tev to pateicu, bet ar visu to es kaut kaa maaku saglabaat ierochus prieksh DH likshanas.

p.s. HR pacels mani spaarnos :D

Jā laikam tas biji tu :)

Es sen nebiju betojis tapēc arī neko neturēju ieksh returniem. Tagad tieši uz HR un vēl kaut ko biju uzlicis. Jābrauc mājās čekot. :)

^fie said:

Visas spēles redzētas - nekā! :D

Nu es skatos caur tel kas savienots ar steam.

Kā bija pagājušo DH arī skatījos caur tel, pēc tam iegāju pēc pāris mēn @csgo un skatos man tur drops gaida. ;D

Domāju šoreiz arī paveiksies, tikai kad tikšu ieiet @csgo to gan neprognozēju. Varbūt pēc gada kad tā souvenir paka maksās labu ciparu :)

Edited by Slāpeklis!*

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...