enjoi Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Stikeri uz paša stobra NEMAKSĀ NEKO!!!!!! Piedod, laikam nesaprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Kāda jēga parādīt to, kam vērtība pielīdzināma nullei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebudijs =D Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Dažas likmes jau esmu manījis hltv,kad liek uz Denial,jo viņi varētu paņemt to maču, just sayin.. Vajadzētu būt nedaudz mazāk %,tad varētu likt arī uz Denial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Sātan, katowice uzlīms nav pielīdzināmais nullei, it īpaši ja tās ir holo. Cilvēki par tām maksā jo tās ir vienīgās uzlīmes kuras izskatās forši, kā arī ir salīdzinoši dārgas.. ir cilvēki kuri tajās ir ieinteresēti un ir gatavi maksāt vairāk, tikai tādēļ ka uz ieroča ir šī uzlime.. šis attiecās tikai uz katowice uzlīmēm. @rebudijs Tu gribi pateikt ka man tagad jāliek likme uz Denial jo cilvēki @hltv uz viņiem liek? lolz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebudijs =D Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 @rebudijs Tu gribi pateikt ka man tagad jāliek likme uz Denial jo cilvēki @hltv uz viņiem liek? lolz. Nē, vienkārši ir redzams,ka daudzi skini ir likti uz viņiem + es vienkārši saku,es pats jau pēc hltv nelieku uz nevienu, kā arī iBP ir jauns lineup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Ja nemaldos, tad viena iBP Holo Katowice maksāja virs 30€. Ja uzlīme jau uzlikta uz ieroci, tad vērtība viņai krītas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Tev ir taisnība, izņemot faktu, ka Tevis minētā uzlīme uz doto brīdi maksā 90EUR. Tas pats attiecas uz Titan holo, kas maksā 60E. Protams, atsevišķi viņas vērtība ir lielāka, bet nedrīkst aizmirst, ka viņas ir diezgan liels retums un ieroča vērtību tikai ceļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Penta vs LC ? kāds liek, kāds zin, kas tur būs ? Cik lasu forumus, tad LC ir šance paņemt, jo Inferno it kā ir viņu mape - kādēļ pat gribu uzlikt uz LC, bet vai to ir prātīgi darīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 BO3 un ''Penta'' jau ir 1 map advantage,šaubos vai LC varēs to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Bet baumo, ka Inferno ir LC karte... tas visu atstātu uz BO1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Un trešā karte sanāk DD2,kur var notikt viss iespējamais,tāpēc jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Ui ku labi, ka neuzliku uz LC... kā izskatās šodienas Francija pret Krieviju ??? Man liekas, ka procents nedabīgi augsts francūžiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnezz Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 sastāvs frančiem ir 10/10 un tur būs 100 % uzvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Domāju ka vismaz vienā no pirmajiem trīs mačiem ir gaidāms upset, It īpaši ATN vs. Penta un Cloud9 vs. Epsilon jo abas šīs spēles ir BO1. Nezinu ko varam sagaidīt no Epsilon kā arī ATN, bet tik un tā domāju ka vina no šīm komandām var pārsteigt. Ļoti vēlos redzēt arī NiP vs. Planetkey maču ar Maikelele, un ja NiP šo paņems.. kā arī Cloud9 paņems Epsilon, tad šīs divas komandas būs vina pret otru in BO3.. šodien interesantas spēles. Dotajā brīdī Cloud9 bootcamo Zviedrijā, kā arī savos practice ir uzrādījuši labus rezultātus pret Fnatic, bet tas jebkurā gadījumā ir practice nevis officiāls match. Iespējams uzlikšu likmi uz viena no pēdējiem trīs mačiem, ATN, Epsilon vai NiP/Cloud9.. skatoties kā NiP nospēlē pret Planetkey un kā Cloud9 pret Epsilon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 /ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wot wot Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 /ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 tas ir smiekliigi, ka epsilonam bija tikai 12%.. jey izmantoja izdeviibu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Pacienā ar kādu asiimovu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebudijs =D Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 bļāviens, man skauž tagad,jey. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 (edited) Jāpiebilst arī tas, ka 1745 value vieta es saņēmu 2040, arī tas iepriecināja. Šādi koef bieži negadās, un tādas iespējas vienmēr ir jāizmanto.. protams varbūt uzvarēt sanāks tikai 1/3 vai 1/5, bet tieši dēļ šī koefa sanāks izcelt foršu summiņu.. Cloud9 viennozīmīgi bija favorīts, bet Epsilon 12% ir smieklīgi, it īpaši tādēļ ka mēs neesam redzējuši kā viņi spēlē pāris nedēļas - nezinam ko sagaidīt.. izvērtēju risku un uzliku likmi, šoreiz viss izgāja. Rīt spēlē Cloud9 pret Planetkey, un ja mēs pieņemam ka Cloud9 paņems šo maču.. Epsilon vēlreiz spēlēs pret Cloud9, un manuprāt Cloud9 tiešām šoreiz paņems, un es ceru ka koefs būs daudz saprātīgāks (65-35 vai 70-30) tādēļ ka Epsilon uzvarēja cloud9 šodien. Ja C9 zaudēja pret Epsi, tas nenozīmē ka tas notiks atkal, it īpaši tādēļ ka šis būš BO3.. arī šīs likmes ir foršas, jo koefs aiziet otras komandas labā tikai tādēļ ka uzvarēja iepriekšējā dienā, kas pārsvarā nemaz nav tik nozīmīgi. Edited November 11, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Kada velna pec, kad es aizeju big (pec sava inv) uz tadiem betiem, NEKAD naiziet. Visu palasot un saprotot iespejas riskejot NEKAD naiziet tads bets Vieni nipi tikai man aprija ap 70 baksiem. Bet Jeyam atnesa 2k ar vienu speli Same ir ar epsiloniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 c9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Shodienas predictioni? Mouz kas nav so epicly good, pret Titan kas spele no kennyS, bet ar jauno coach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Domāju ka ir vērts likt uz mouz. Bet mačā vp pret lc, jāskatās kas par karti ja būs inferno tad var noriskēt likt uz lc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Shodienas predictioni? Mouz kas nav so epicly good, pret Titan kas spele no kennyS, bet ar jauno coach. no kurienes tāda informācija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now