Jump to content
GIGN Forum

Man ir mīļi radiņi jo man ir divpatsmit gadiņi!


Temdems
 Share

Recommended Posts

Tā Tu ķēms klausies, es Te vairs savu kāju nesperšu, es jau tā arī sapratu, ka man admina tiesibas nepesķirsiet! Obligati jāreģistrē Nick redz esot, visu izdarīju, kā nākas, punkts punktaā centos darīt ta, ka jums labpatīk, bet nē! Galvenais ir kautko uztupīt otram. Un tikai naudu izkrapt, redziet obligāti jāreģistrē nick esot! Ha smieklīgi! Latviešu politika, paši tālāk pa savu degungalu neēsat redzējuši tāpēc atradāt te vienu uz ko uzdirst. Tu saki ka es esmu bērnu prāta vecīt, bet cik Tev pašam gadu, cik gadus esi jaunāks par mani? Kādu bildi esi ielicis, ka profila bildi? Kur es kautko esmu nošavis greizi ar savu postu, kurā vietā es esmu sevi apkaunojis? Tev galvā nav sakapis?

Es jau zinu Tavu atbildi, bans spēlē un foruma uz divām nedēļām!

Paldies.

Ar vissdziļāko necieņu Temdems.

10-Feb-14

post-35294-0-73041800-1392068256_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lai cilveki nepārprastu par kuriem iet runa, tad lūk, šeit būs links, lai vieglāk iebraukt Tev lasītaj par ko iet runa!

http://www.gign.lv/f...iti-palielinas/

Pag, pag, kāds sakars profila bildei ar gadiem?

Īstenībā jau nekāds, vnk sauc mani par 12 gadīgu puišeli, bet pašam zīdaiņa bilde profila!

Bildei ir tikpat maz nozīmes cik mani saukt par puišeli!

Es to uzskatu par personīgu apvainojumu un manas cieņas aizskaršanu!

Edited by Temdems
Link to comment
Share on other sites

Pats jūtos diezgan stulbi, jo atbalstīju tevi. Kamēr biju ar tevi serverī, likies tomēr nedaudz virs vidusmēra spēlētāja, bet te forumā ar gudrību izcēlies vēl neesi. Gan jau pēc laika atskatīsies un pasmiesies.

Atvaino par mānīgo situāciju! Iespējams, bet domāju, ka nē! Jo, ja es jūtu kautkāda veida netaisnību tad esmu ar visām četram pret to. Tāpēc jau es arī rakstīju, ka daudzkas man ir sveš no šī saita ierastās kārtības, bet atrodas tādi, kas par to paņirgāsies vai nosauks par atpalikušu! Kur ir lōģika? Brīžiem liekas, ka šada veida cilvēki dzīvo pa visam savadaku dzīvi, nekā es esmu dzīvojis, redzējis un izdzīvojis. Saku to tādēļ, ka šāda veida atieksmi pret cilvēku redzu pirmo reizi un es esmu dzīvojis vairakas valstīs un kontinentos! Mans ieteikums ir mainīt foruma ierasto kartību, un pastiprināt uzraudzību adminu izdarībam.

Edited by Temdems
Link to comment
Share on other sites

Kas, tur tik tups? čiteru reportus es viens pats esmu ielicis aptuveni divdesmit četru dienu laikā! Neviens nav izskatits! Gribēju gan jums gan sev atvieglināt darbu, tas ari viss, bet dažam labam par to nospļauties!

Es arī papētiju citu cilvēku iesniegumus un tici man nevienam neredzēju aizrādījumu par to, ka viņš intresējas, kā lietas iet uz priekšu!

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot, šim kandidātam prāta spējas [gan no postiem forumā, gan no uzvedības serverī] ir vairāk vai mazāk tādas pat kā lielākajai daļai adminu šeit. Turklāt, arī pats maddn liekas, ka ir savos untumainajos 16, ne savos 21-22. Lai nu kā - iemesls, kādēļ acc netika piešķirts ir pilnīgi greizs, ja ņem vērā, ka nekas, nekur sīkāk nav paskaidrots. Man personīgi izskatās, ka tai pašai Pīlītei bieži vien būtu 14 gadi, tam pašam maddnam būtu 14 gadi, nemaz nerunājot par Tevis [maddn], atbalstīto chevy.

Lai nu kā, cilvēkam bija adminu atbalsts, bet viens moderators ņem un norok. Domāju, gan, ka cilvēkam nervi neiztur, ja skatās uz situāciju serverī, kurā viņš aktīvi spēlē. [Tādēļ varbūt arī kāds nepārāk tīkams posts kādam te pasprucis no viņa puses].

Edited by Lumpy
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja tu uzskati un tev reali ir grūti sadzīvot ar to, ka gign.lv tev ir izkrāpuši naudu, tad es pats personīgi atskaitīšu tev tos 30 centus uz kontu, nosūti man savus rekvizītus.

Es uzskatu, ka adminu trūkuma dēļ, protams, mēs varam laist administratoru līmeni uz leju un ņemt adminus, kas normālos apstākļos nederētu, bet tas ir līdz zināmai robežai, šis čalis ir krietni aiz tās. Jūs saprotat, ka access dalīšana pa labi un pa kreisi neatrisinās adminu trūkumu - gluži otrādi, jo vairāk zema līmeņa administratoru būs, jo mazāk normāli kandidāti gribēs pretendēt. Es esmu runājis ar virkni spēlētājiem, kuriem varētu dot iespēju, bet viņi visi ir bijuši pietiekami gudri, lai atteiktos.

Runājot par "izpildīju kritērijus & dabūju access" tas nekad tā nav strādājis un nekad nestrādās, jo gluži vienkārši tiek salīsts dirsā trijiem adminiem, kuri rekomendē - pārējais jau ir formalitāte. Es varētu uzskaitīt virkni spēlētāju, kas ir mēģinājuši šāda veida tikt pie accessiem, kur visiem ir skaidrs, ka tas ir vajadzīgs ekrāna pagarināšanai nevis ar mērķi palīdzēt.

Link to comment
Share on other sites

Kura tad ir tā virkne, jo atrodoties serverī es šādus pretendentus neesmu pamanījis? Un zemāka līmeņa admini ar bērna prātu parādījās jau labu laiku atpakaļ, tā ka tas vilciens jau ir aizgājis.

Turklāt, pēc Temdema acc pieteikuma ir skaidri redzams, kam viņam tas acc bija vajadzīgs. Varbūt izlasi vēlreiz viņa pieteikumu/motivāciju no postiem. Te liela daļa adminu ir tik gudri, ka tik ienākt un uzdirst katram cilvēkam, kurš cenšas, bet nedara visu pa punktiem. Kur tad palika laiki, kad tika vārnoti visi pa labi un pa kreisi, ja ieraksta postu, kurš ir pilnīgi bezjēdzīgs? Tas ACC topiks parāda daudz vairāk smadzeņu šūnu, kā šis http://www.gign.lv/forum/topic/57842-dibena-slaucisana/ vai http://www.gign.lv/forum/topic/51286-neko-tadu-tu-nekas/ šis topiks, kurš turklāt ir adminu sadaļā.

Tad kā vēl var būt runa par kāda cilvēka briedumu/smadzeņu spējām? Turklāt, arī man, kā adminam, ar konkrēto indivīdu serverī nav bijis problēmu. Arī calladmini nav gadījušies nepamatoti, cik atmiņā stāv. Turklāt, cik tu pats pēdējā mēneša laikā esi bijis serverī? Vai runā ar to virkni spēlētāju caur kaut kādu skype/mumble/teamspeak vai kaut to pašu chatroulette? Šobrīd serverī īsti citu normālu kandidātu nav. Varbūt Forests būs citās domās? Arī viņu bieži redzu ienākam pēc calladmin.

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, īsti neviena argumenta,lai viņam nepiešķirtu acc, serverī uzvedas normāli,čīterus reportē,labi ir ar dažiem nošāvis greizi. Gribētu arī zināt, kas tā par virkni ar spēlētājiem, jo nu es redzu tikai divus,kas plus.mīnus atbilstu. Nevajag aizmirst,ka tas ir vecais v34,lai te spēlētu ir jāmīl gigns,vai vnk jāpiš kapeika,lai nenopirktu stīmoto css.. Normāls skilots spēlētājs spēlēs stīmā,nevis te čakarēsies ar veco nonstīmu. Negribu nevienu aizvainot,bet ko teikt, kad ūpis katru otro banu lika greizi,ar laiku piešāvās,vai arī vairs nebano nevienu,bet sūdzību vairs nav.. Stiflers,vispār arpus kritikas. :D Mēs varam gaidīt elites adminu pieteikumus,bet vai tādi būs?

Link to comment
Share on other sites

Maddn Reģistrācija maksā 3.56 EUR nevis 30 eiro centi un tur sīki un smalki aprakstīts, ka naudas atgriešana nav iespējama. Un kādēļ Tev kautkas būtu man jaatmaksā, par to naudas izkrāpšanu uzrkastīju nevietā (dusmu un aizvainojuma iespaidā) un par to atvainojos no sirds GIGN. Tas nebija vajadzīgs.

Virkne spēlētāju? Es pēdējo nedēļu esmu pavadījis GIGN CS:S Old serverī pat pa 12 stundam dienā. Un vispar kopš vispār esmu saaistījis savas CS:S gitas ar GIGN neēsmu redzējis nevienu, kas tik daudz sava brīvā laika pavadītu serverī. Un nē es neēsmu atkarīgs vai slims. Mans mērķis ir līdz ranka dzēšanai tikt nr.1 top12 lai ck bērnišķigi tas šķistu. Arī dzīvē ir tā, ka pavirši padarīts darbs ir slikti padarīts darbs. Man personīgi ir tik daudz radošu ideju ne tikai sakarā ar GIGN, bet aarī reālā dzīvē, Es Temdems, jeb Martiņš V. nāku no mākslinieku ģimenes varbūt tādēļ Tev Es šķietu nepiemērots, jeb arī tu no kautkā baidies?

Par nepiemērotibu!

Citēšu GIGN: Par necenzētu vārdu lietošanu admins ir tiesīgs spēlētaju apklusināt, izmest no servera vai piešķirt banu 3 stundu garumā. Savukārt par admina apvainošanu vai arī necenzētu vārdu lietošanu adresētu adminam (neatkarīgi no konteksta, nav būtiski vai adminam ir taisnība vai nav) var saņemt banu līdz 3 dienām. Ja ir pamatotas aizdomas, ka vajadzētu apšaubīt admina rīcību, tad ir iespējams izveidot šajā sadaļā sūdzību.

Citēšu Maddn: divas nedēļas forumā un spēlē, atā.

Toreiz 30. augustā 2013. gadā ar šo ( ) postu nošāvu greizi un tur es arī laikam iemantoju Tavu necieņu Maddn, lai gan man šķita, ka bans ir pamatots un gaidiju, kad tas beiksies, tas ilga vairāk nekā biji rakstījis, itsevišķi foruma, gan jau kautkur GIGN arhīvos var precīzāk visu redzēt.

Link to comment
Share on other sites

Neesmu redzējis nevienu argumentētu kritiku par admina kandidātu, ja arguments tagad nozīmē:

Šitais topiks tikai un vienīgi parāda, ka viņam nevar uzticēt access.
After the first sentence you went full retard.

un

Pietiks apkaunot sevi.

kur vispār nav ne mazākā paskaidrojuma attiecībā uz autora sacītā "nepatiesību" un to, ka te tiešām visiem ir pie dirsas gan reporti, gan bani, gan citas lietas saistībā ar serveriem, ir stipri jāpiedomā, kurš sev dara kaunu rakstot pašizdomātus brīnumus.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau top jauns jautājums - kas tavā loģikā ir dzīve? Izskatās, ka gribi to accesu vairāk par visu. Iespēju jau tev var dot, lai beidz spamot forumā ar miljons čīteru reportiem. :D Kā jau v34 nevar caur steam spēlēt, tad tur katrs otrais ar kubiem mauc, tāpēc jums derētu vairāk adminu, it īpaši šādi kanaki, kas serverī dzīvo. :D

Link to comment
Share on other sites

Tur jau top jauns jautājums - kas tavā loģikā ir dzīve? Izskatās, ka gribi to accesu vairāk par visu. Iespēju jau tev var dot, lai beidz spamot forumā ar miljons čīteru reportiem. :D Kā jau v34 nevar caur steam spēlēt, tad tur katrs otrais ar kubiem mauc, tāpēc jums derētu vairāk adminu, it īpaši šādi kanaki, kas serverī dzīvo. :D

Nu vecīt, katram dzīve un dzīves gudrība ir savādāka! Katrs indivīds dzīvo dzīvi kā māk, ne tā? Bet protams, kad es vēlos acc vairāk par visu itsevišķi pec šādiem notikumiem, esmu mērķtiecīgs cilvēks un daru visu lai sasniegtu to ko esmu iecerējis! Vaitad tur ir kautkas slikts?

Link to comment
Share on other sites

Okej, labi.

Gribēju paskatīties uz jūsu labo draugu temdemu, kāpēc jūs viņu tik ļoti aizstāvat un ko jūs gribat panākt? Kāpēc es neatbalstu viņu? Man ir apnikusi cilvēku gļēvulībā tieksme internetā meklēt draugus un mīlniekus, kad mani serverī sāk sveicināt cheekymonkeys es zinu, ka pēc 5 dienām būs prasība pēc accessa forumā.

Runājot par jūsu draugu, gribēju paskatīties viņa spējas atšķirt čīterus - paņemu pirmo reportu (protams, uztaisīts nepreizi bet ne par to stāsts).

1 rounds: thugkilla nošauj Temdemu (lieki teikt - wh nebija), temdems uztais retry piejoino enemy teama

2 rounds Temdems atstāj thugkill`am 10 hp ( atkārtojas turpmāk)

Labi, wh nebija tinu uz priekšu, sagaidīt otru reportu no tā demo līdz brīdim, kad dzirdu verbālo caureju no Temdema pa mikrafonu un sekojošos tekstus čatā:

*DEAD* Temdems : yjermi join your gay club

Temdems : jermis suka dinki, kamer vinjam bralis laiza dirsu

Temdems : jermi pasuuukasi?

*DEAD* Temdems : bet ka tu zini ka man nav, esi jau suukajis, aa tatad tu suukai gailiisus, nedomaju ka esi

Temdems : bezdarbniekos iestajies?

JeRmIs* : man ir savs dzivoklis sava mashina labs darbs.

*DEAD* Temdems : ja?

*DEAD* Temdems : driiz nebuus!

*DEAD* Temdems : es apciemosu

*DEAD* Temdems : uzkati ka esi palci man parada!

Temdems : parakstisim nakam nedel, ja nevelies nonakt meza uz ilgu laiku

vēl jo interesantāk, tinot uz 600% ievēroju arī ka aizdomīgi bieži Temdems sāk taisīt disconnectus uz divām minūtēm un kaut ko nereali aizstāvēties, ka nav wh, lūk 10 minūtē tiek ieslēgts wh skatamies 10-12 minūti līdz nakamajam disconnectam. Lūk arī pamācība, pirms reporto cheaterus pārliecinies, ka nespēlē pats tajā demkā ar wh. Visi, kas uzskata ka tā ir mana sazvērestība, lūdzu demo - saraksti turpināsim sūdzibu sadaļā

http://cookie.gign.l...7-cs_office.zip

Mīlnieku sadaļas pavēlnieki, lūdzu pamāciet man vēl, kā dalīt accessus.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, tādu daiļrunību serverī esot, nebiju dzirdējis.

Uzmetīšu aci demo..

edit: Tātad, kur tos flešus sameta,kad stāvēja freefrags,pēc būtības viņam vajadzēja būt fūl flešam (demo protams to rāda nekorekti) zem flūl fleša, tik precīzi viņš nevarētu zināt un tieši virsū šaut..

Lecot arā pa logu, tur es neredzu citu izskaidrojumu kā wh,bet kāpēc viņš nešāva pirms lēca ārā,arī nesaprotu.

Grūti spriest, pēc diviem momentiem,bet domāju ka japiekrīt maddn, nav tīrs.

Tomēr ar savu neatlaidību, panāci savu, cepums Tev :D

Edited by ForesT
Link to comment
Share on other sites

Par Jermi runajot, jā mums tur bija savstarpēja saķeršanas, bet vairāk vai mazāk to es nosauktu par akstīšanos no abām pusēm. Un, kā teikt ar Jermi esam, noslēguši pamieru un tādas diršanas vairs nebūs. Un, ja būtu acc tad vispar par tādu lietu var aizmirst!

Vecīt papēti kartīgak tos demo, tur nav īsti neviens divu mīnūšu disconnects, ja nu vienīgi izgaju arā lai ieietu foruma un nostučītu čiteri! + kur tur wh? Skaņa, Karte un tiri loģika un intuicija!

Domā man ir kautkadi čīti? Varam sarunāt, ka izložnā manu pc, jeb uzņemšu video kur redzams, ka es speleju, pati spēle un vel klat visam dēmo!

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, tādu daiļrunību serverī esot, nebiju dzirdējis.

Uzmetīšu aci demo..

edit: Tātad, kur tos flešus sameta,kad stāvēja freefrags,pēc būtības viņam vajadzēja būt fūl flešam (demo protams to rāda nekorekti) zem flūl fleša, tik precīzi viņš nevarētu zināt un tieši virsū šaut..

Lecot arā pa logu, tur es neredzu citu izskaidrojumu kā wh,bet kāpēc viņš nešāva pirms lēca ārā,arī nesaprotu.

Grūti spriest, pēc diviem momentiem,bet domāju ka japiekrīt maddn, nav tīrs.

Tomēr ar savu neatlaidību, panāci savu, cepums Tev :D

Lai kliedētu visas šaubas paskaties roundu uz priekšu, kur viņš prefiro divas reizes mazo logu (ok, tā viena bija soso) un aiz kastes mauc kaut gan dzirdēt varēja tikai tālāko čali. Es runāju pa to brīdi, kad čalis aizskrien aiz kastes, bet viņš sāk šaut, jo domā ka viņš ir priekšā kastei.

Lieki teikt, ka demo skatijos ar austiņam un tur nesmakas no skaņas nebija.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...