Jump to content
GIGN Forum

Temdems

Mirstīgais
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

About Temdems

  • Birthday 07/29/1990

Profile Information

  • Location
    Talsi-Venstpils
  • Gender
    Male

Contact Methods

Temdems's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

7

Reputation

  1. Temdems

    Zvērs 2014

    Nosaukums mainijies, bet dzersana ta pati.... Es ari braucu!
  2. Telefonu var ātri atbloķet(nomainit imei) un pat gailis pakal nedziedas! + Ja pirkts NAV Latvija tad arī neatradis vissticamak. Jo par atrasanu atbild LMT vai TELE2 vai vienalga kads operators vai izplatitajs! Tev nozog trubu, pirmais kas jadara ir jaiet uz menteni jaraksta iesniegums un ar iesnieguma kopiju vai kautkadu tadu papiru tev ir jaiet pie izplatitaja, operatora, kas tev so telefonu ir pardevis. + pluss jaraksta iesniegums par nozaudeto telefonu u.t.t! vinjiem bus visi tie papiri un tad tos vinji nodos policijas rokaas un viss parejais ir atkarigs no viniem! Mans minejums ir, ka 1 no 100 telefoniem tiek atrasts. un ja ta programa ir uzinstaleta telefonaa tad vinu var vnk izdzest, kaut ar restore settings!
  3. Policija Tevi noklausas, ja esi up to something. Esi ganksteris, esi aizdomas turamais slepkaviba, esi policijas redzes loka par narkotiku tirgosanu un tadam lietam. Ja ne tad viniem nav nozimes tevi noklausities, ja nu vienigi politisku apsverumu del. (taisi politiskus skandalus, doma par valdibas gasanu un taa talak! Ka atpazit ka tev noklausas ir vienkarsi: pazvani uz savu nr un jaa pirms papacel telefonu ir tada divaina skanja ka maza cerkstona vai vnk liekas ka kads pievienojas tad tevi noklausas, pluss visas sms tiek kontroletas ar atslegas vardiem ka zalite u.t.t kurus policija zina un tos un vini izmanto ka atslegas vardus sms kartoteika! vnk searc un ja atrodas sms ar tadiem textiem tad ir cilveki kas iet vinas parlasa un analize! plus ja nodarbojies ar melnam lietam, parsutot numurus lieto nules vieta o burtu vai ciparus raksti vardiem! Vai vnk iegadajies kadu vecu nokiju kuru nav iespejams noklausities, vai bleckberry vai ko tadu! aamen, ! un ja operatora vai sim mainisana ari darbojas, bet ne uz jaunajiem smart founiem vai tiem kam nets un gps ieksa! GPS ir viss sliktaka lieta kas var but telefona, vini var noteikt tavu atrasanos vietu! Ja kautko fiire, tad nenem telefonu lidzi atstaj majas, bet ja panem tad braucot ejot inem bateriju, lidz tu atkal esi drosiba, un nekada gadijum tu vinju neliec atpakal tur kur tu firee geelas! jo vinjiem ir kaarte pec ka vinji skatas, teiksim marsruts, tgt tu esi aspazijas iela un iznem bateriju un sim, pedejais punkts karte un tgt tu ieliec vinju brivibas iela tada un tada adrese, nakamais punkts karte un pec ta vinji sak analizet kur ir tavs dileris vai vienalga ko tu fire lai tevi noklausitos! aptuveni ta, varbut kkas ir nepareizi, informacijas kluda, bet pec ta ja vadas, tad nekas slikts nenotiks un aiz restem nenonaksi!
  4. Temdems

    Temdems Runā.

    Harijs Tosters Un Terminatora Predatori. The Quest For The Ultimate Choonsey Survivor Armor Tur taaaltaaaltaalaja valsti reiz dzivoja viens kapteins seržants Harijs Tosters bij vin vards. Vinš izdomaja, ka vinam vajag shinny armor, jo grib klut par visa ganampulka pavelnieku, ja bus ieguvis Ultimate Choonsey Survivor Armor vinš vares kontrolet ganampulku ar Politiku. Vinš paaicinaja tris savus labakos virus lai dotos Qusta pec Ultimate Choonsey Survivor Armor. Viens bij varen noaudzis liela paskata zellis! Otrs tads tramigs visu laiku,bet trešais gan bija baigas plesejs. Tikai dažus Harijs bija izveleti par ahunaijiem caliem un šie bija vini Terminatora Predatori, kas dosies qusta pec shinny armor. Vini augu dienu dzivoja pa visadiem advenceriem un tapec viniem nebija nekadu problemu ari ar šo advencer questu. Harijs Tosters Un Terinator Predatori devas cela, bet vini nemaz nenojauta, ka vinus gaida tads ritens. Vini paklupa un iekrita nakts krekla, vana, gulta slapja pamodas. Vini questu patrauca, jo bija jaižave vela. So shinny armor vel gaida Harija Tostera atnakšanu!
  5. Temdems

    Temdems Runā.

    Pīrsings mēlē tikai ar četriem soļiem! Paņem rusainu naglu, gaļas dēliti un āmuru! step 1: Sausa anestēzija - ietriec ar āmuru pa galvu, ta lai nereaģē. step 2: izvelc mēli no klienta mutes un nostiprini to pie gaļas dēlīša! step 3: Pāņem naglu un āmuru un izsist naglu cauri mēlei. step 4: Kad nagla cauri mēlei, paņem un noloci to. Pīrsings gatavs.
  6. Tur tāāāltāāāltāālajā valstī reiz dzīvoja viens kapteins seržants Harijs Tosters bij viņ vārds. Viņš izdomaja, ka viņam vajag shinny armor, jo grib kļūt par visa ganāmpulka pavēlnieku, ja būs ieguvis Ultimate Choonsey Survivor Armor viņš varēs kontrolet ganāmpulku ar Politiku. Viņš paaicināja trīs savus labākos vīrus lai dotos Qustā pēc Ultimate Choonsey Survivor Armor. Viens bij varen noaudzis liela paskata zellis! Otrs tāds tramigs visu laiku,bet trešais gan bija baigas plēsējs. Tikai dažus Harijs bija izvēleti par ahūnaijiem čaļiem un šie bija viņi Terminatora Predatori, kas dosies qusta pec shinny armor. Viņi augu dienu dzīvoja pa visādiem advenčeriem un tāpec viņiem nebija nekādu problemu arī ar šo advenčer questu. Harijs Tosters Un Terinator Predatori devās ceļā, bet viņi nemaz nenojauta, ka viņus gaida tāds ritens. Viņi paklupa un iekrita nakts kreklā, vanā, gultā slapjā pamodas. Viņi questu pātrauca, jo bija jaižāvē veļa. So shinny armor vēl gaida Harija Tostera atnakšanu!
  7. Vecums - 23 Nodarbošanās - Foto un video apstrāde + mazs mājas biznesiņš. Pieredze - CS-1.5 - 1.g. /CS-1.6 - 3-6.g. /CS-Source - 8.g. Pa starpai ir iziets Couter Strike Condition Zero. Ar Couter Strike kā spēli es iepazinos Talsos 2002 gadā - datorsalonā ''BlackSpace'' tā kā pieredze jau ir diezgan liela ap 12 gadiem. Labums? - Nu domaju, ka es kā Admins būtu noderīgs, jo man nav tāda, kā grafika nu CS Source ienaku diezgan biezi, ja pat nenosezu serverī visu dienu ka tas medz dažkārt gadīties. Laiki kad spēlēju - Teiksim no 12 diena lidz 12 vakarā katru dienu ar mazām pauzītem. Links - http://stats.gign.lv...nfo&player=2070 Regniks - Ir Admini, kas gatavi atbalstīt - Nezinu vai tādu ir pec pēdējo dienu notikumiem. Ko vēlētos - Vēlos vissvienkāršakas acc tiesības, lai varu pļurksteļiem un rupekļiem aizvert mutes un čiteriem uzlikt banus! nekas vairāk man nav vajadzīgs vismaz pagaidam! P.S. Rupjības tiks liktas pie malas ar acc iegūšanu!
  8. Change your thoughts and you change your world

  9. Change your thoughts and you change your world

  10. Sick off Winter, can't wait for Summer. Yeah- Sun, Women, Sex and Beer--->Fun_Fun_Fun

  11. Demo nepieliku, jo taja bridi pats spēlēju un demo uz doto momentu nevareju ielikt un nemaz tāda nebija, tulīt pielikšu. Atvaino par to, vienkarsi ieliku cilvēkus kurus zināju un kuri zin mani ka speletaju. Un tieši šie admini ir bijusi serveri, kad es spēlēju. Tapec domāju, ka nebūs problēmu, arī tas, ka esam kko voice chata runajusi un ta! ok my bad! Atvainojos arī parējiem adminiem par to ka pieliku pie rekomendētajiem adminiem bez jautāsanas.! Starpcitu uzaicinaju tevi skype lai paautatu, tik nevareju sagaidit apstiprinajumu un tamdēļ rakstīju tā kā man tajā momentā, brīdī likās visspareizāk! Gaidisu kaut nedelu, nav problemu! Saprotu, ka jums ir sava kartība, kuru es nepazīstu un nezinu, bet veči nevajag jau aizsvilties pie katra sīkuma! Katrs var kļuīties! Cik vien varu mēģinu iepazīties ar noteikumiem!
  12. Nu tad aveino ser, bet es pa tiešām nezinu, ka te kas notiek! zinu tikai to, ka čiteru ir daudz un tie ir jāapkaro!
  13. Taisniba, nu ja par to es parupesos... no problemo amiigo.. Super cik tad noprotu ir 3 REC man, tad kas un kā tālak notiekas?
×
×
  • Create New...