Jump to content
GIGN Forum

Pub


daN-
 Share

Recommended Posts

Nu saaksu ar to ka sen manis nebija ar jums, jo biju aarzemees un kkaa nebij laika iet forumaa, atgreizos, atsaaku speeleet.

Taatad jau ilgu laicinju speeleeju pubaa, war3 serverii cilveeku kaa ir zinams gandriiz nekad nav, tapeec arii paargaaju uz pub. Diezgan biezi kad atrodos serverii nav neviena Admiina, biezi saskatu nekaartiibu, kaa arii probleemas ar map listu, traapaas karte kuru playeri vienkaarsi negrib speeleet un lielaaka dalja aizet prom. Gribeetos paprasiit nonjemt tiesiibas no war3 servera un uzlikt uz pubu... Te tikai probleema, nezinu kapeec, bet mani neraada statos, nevaru sevi atrast...

Liels paldies par uzmaniibu.

P.S Centos rakstiit bez kljuudaam.

Link to comment
Share on other sites

Gandrīz katru reizi, kad esmu serverī, ir vēl kāds admins, līdz ar to par adminu trūkumu īsti nevarētu sūdzēties..

Vispār vajadzētu aizliegt acc pieteikuma izskatīšanu, ja neiet stati, jo nav nekādu pierādījumu, ka konkrētais kandidāts uzturās gana bieži serverī un būs noderīgs.. Tik pat labi, tad katrs otrais var raksīt pieteikumu un rakstīt cik viņs ir forš un cik bieži uzturās serverī..

+ cik noprotu, tad stati nobruka 16.01., tas nozīmē to, ka visa infromācija līdz 16.01. ir pieejama, ja neesi statos iekšā, tad var nozīmēt tikai divas lietas:

  1. Vismaz nedēļu nebiji spēlējis līdz 16.01.
  2. Vai vispār neesi spēlējis vai reti spēlējis..

ANTI no manas puses!

p.s. Objektīvs pamatojums par acc piešķiršanu šeit nevar būt, tikai "čomaku" būšana var nostrādāt..

Link to comment
Share on other sites

Es gan par adminu būšanu teiktu pretējo - man ļoti bieži ir jāieiet vienkārši nomainīt karti pēc spēlētāju lūguma. Un bieži vien uzmetot aci mājaslapai, ir redzams ka adminu PUBā nav. Iespējams, ka pa vakariem nolasās, tā ir vienmēr, bet dienas sākumā un vidū - tukšs.

Par ACC izskatīšanas atlikšanu kā tādu - piekrītu, kamēr statu nav, nevar neko spriest. Bet runājot tieši par šo indivīdu - atceros viņu no PUBa laikiem un neko sliktu teikt nevaru.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...