Hazzer Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Es to tpicu nepabeidzu... Un macho, es neesu tik debiils ka tu domaa DC un google izmantoju, bet tur neka ipashi normaalu neatradu, taapeec arii prasiju saja foruma te ir daudz cilveeku kas varetu zinaat, un man pie dirsas ko juus te klaji dirsat un man pie dirsas viss sitas forums, un man viss pie dirsas bet taas dziesmas ja kaads samekles esmu gatavs kadu 4 paku uzlikt vai 2 vai arii 3.... Un domaajiet ka juus tik kruti esat bet huys ar jums.... Un vispaar man jau pofig kas ar mani notiks vai pofig uz jums vai uz visiem pareejim, nemaz nesat tik kruti kaa izliekaties... Un tomeer sii topica jeega ir taada ka Kaads zin kadu dziesmu nosaukumu par smagaas masiinas soferiem.....? ja zinat tad luudzu lieciet tik ieksaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 1kaart, tikai tagad atcereejos, ka hazzer taksh ir baigais pofigists 2kaart, ja kaadam buutu zinaama kaada taada dziesma, tad gan jau buutu ielicis 3kaart, Mystikal - Big Truck Boys 4kaart, ja admins aizver tavu topiku, tas nenoziimee, ka vinjsh buutu jaasaak par jaunu 5kaart, chau Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 7 dienas tikai? kmon. Es domāju tā 21 diena ko tikko uzliku ir ļoti mīksts risinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts