maRcho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 kapec, kad postojot uzliek tikai smaidinju, to nosauc par smaidinju spmu? Es, piemeram, ar smaidinjiem zsaku ta briza emocijas, kadas man rodas lasot postu. Ja man nekas cits (gudras atildes) nenak galva vienkarshi ielieku savas emocijas. Kapec par emocijam liek warmu'smailiju spams'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 man nekas cits (gudras atildes) nenak galva vienkarshi ielieku savas emocijas. Tātad spamo, ja nekas gudrs nenāk prātā, lasi nākamo topiku vai vienkārši neko neraksti. Dooh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ja par to neliktu waarnas, tad te viss jau buutu piedraZots... takaa no otras puses tas ir labi ka taa dara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maRcho Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 no otras puses jaa bet tomer to tachu nedara biezhi (vismaz es) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 kam krata, vai tu to dari biezhi vai reti? taapat, kaa nevienam nekrata, cik biezhi tu dirs (ja nu vieniigi peinam). fakts kaa taads - vai nu ieposto kaut ko sakariigu, vai neposto vispaar. p.s. aamurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 zini ko tev teiksu par tiem smailiniem. Ne vienmer liek varnas par to, bet liek. Prieks tam ir foruma moderatori un admini, kas dara savu darbu un nevajag piesieties. Ielika, zna4it kautkas nebija vieta. Izverte un uzraksti mazliet konstruktivak, ko tu gribeji ar to pateikt. Ja moderators bus kludijies (un moderatori savas kludas atzist), tad ari nonems tev vaarnu. man skola geografijas skolotajs piemeram krava pa ausi, ja nevieta lamajos. Es to sen4iem neteicu, jo sapratu, ko vins ar to gribeja pateikt. PUNKTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 un iesaku tiem, kas nesen pieregojusies foruma - nepostojiet Tiesibu un Sudzibu sadalja (ja nu vienigi jus esat cietis no admina neizdaribam + ja esat bijis liecinieks kautkam). Kam tas nepielec - dabu vaarnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) Ja tu uzliec nepiemeerotu smaidnu tad to nosauc par spamu vai nu arii ja tu uzliec pardaudz Edited January 27, 2006 by mikis Link to comment Share on other sites More sharing options...
maRcho Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 shitaac par kautko reeciigu u man warn par smaiiji spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 ironiski, ka pirms šī topika izlasīšanas topika autors nopelnīja 7 brīvdienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts