Oddish Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Nūūū rīt kāds būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 es noteikti ieskriešu, bet newfag šeit vecajiem neko nenozīmē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 7, 2015 Author Report Share Posted November 7, 2015 Ja neaizmirsisies, ari rit drusku pasaudisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Es tā noprotu, ka tagad stīmotais CS jāņem? Laikam būs pa ilgiem laikiem jāiegādājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Ohhhhhh šodien viss notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Domāju ka pievienošos uz brīdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Šodien mēģināsim testēt manu karti, ko sāku taisīt pirms desmit gadiem, bet pabeidzu tikai tagad http://www.youtube.com/watch?v=LM9DQmWqrlE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Šodien mēģināsim testēt manu karti, ko sāku taisīt pirms desmit gadiem, bet pabeidzu tikai tagad http://www.youtube.com/watch?v=LM9DQmWqrlE saliktas mapes but labak pats savu vai gign mapi uztaisiijis, ka es to izdariju... mosk maneejo TUNELI uzspelejam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Paliidziet iipashi stulbam - lai tiktu GIGNaa, ir vajadziigs stiimotais CS? Nomainiiju uz portatiivo, CS palika uz vecaas kastes, stiimu nekad muuzhaa neesmu lietojis Un cikos bij plaans? Edited November 8, 2015 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 8, 2015 Author Report Share Posted November 8, 2015 Sorry, neesmu spejiks. Riktigs sagurums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 bezbiks nekads steams nav vajadziigs nokachaa te pat gigna un instale augsaa un nac iekshaa... bet es jau beidz man apnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Normāli visi maldijās kartē Tikai GIGN pasākumu apmeklētāji zinās kas te domāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Bauskas spots in da club Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Bija forši, pat ar Ezīša ierašanos mans skills ar knife atkal bija līmenī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Bija forši, pat ar Ezīša ierašanos mans skills ar knife atkal bija līmenī! tu nevienu ar nazi nenovāci Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Naisss, nakoshreiz noteikti saaksim ar Odinja karti, varetu kaadu darba dienas vakaru savakties, lai uztrenetos... Es soriez netiku diemzel, nebija iespejas tikt pie PC, bet nu viss paliek spekaa un 13.dec tiekamies ieks gign.cs ! Atzimejam planotaja, ka saksim 18:00 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 O, izskatās beidzot trāpīji ar datumu, varētu atkal uzšņikāt =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Novilku pa ilgiem laikiem, uzzipāju. Uz portatīvā ir kā ir, grūti pierast. Mēģināšu piekāpt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 es ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Un nav ko daudz čakarēt bobi, šajā vīkendā kādu vakaru jāielien PUBā pašaudīties. Savādāk līdz 13. decembrim vēl nezin kas ar šo pasauli var notikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 nakat tik iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Nu ko biedri atceramies, ka 7dien tiekamies iekš GIGN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Man laikam kompis neatnaaks laikaa... Laikam vajadzeeja njemt rush option... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Naisss, nakoshreiz noteikti saaksim ar Odinja karti, varetu kaadu darba dienas vakaru savakties, lai uztrenetos... Es soriez netiku diemzel, nebija iespejas tikt pie PC, bet nu viss paliek spekaa un 13.dec tiekamies ieks gign.cs ! Atzimejam planotaja, ka saksim 18:00 !!! Roger That! Bet vispār es šad un tad pa vakariem pašauju botus serverī, parasti 5x5 vai vairāk salasās pāris minūšu laikā .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Vajadzētu ielikt ziņu pirmajā lapā, lai vairāk atcerās un salasās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now