Tumshais Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 (edited) Mape cpl_mill, biju CT, palicis viens. Blakus man nokritis C4, kuru sargāju. Admins Spalva sāk mani slapot, kamēr nositos (bija maza HP). Kad viņam tika prasīts kāpēc tā darīja un, lai vismaz atvainojās, atbilde bija "es daru kā gribu un kā uzskatu par pareizu". Pēc tam de_aztec nākamā map viņš ilgu laiku bija afk esot CT. Vēlāk tajā pašā de_aztec pie Ts bija ienācis player ar nick (...) unitaz un meta savam team flash visu laiku, adm Spalva to vienkārši ignorēja. P.S. Tajā pašā kartē, tas pats Spalva vienu CT par misijas nepildīšanu vēl slay`oja divreiz - raunda beigās un nākamā sākumā. links uz demo http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2013-12-30/weekly-cs.gign.lv-1312301935-de_cpl_mill.zip jautrība sakās 16:57 Edited December 30, 2013 by Tumshais Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Arī tajā brīdī biju serverī. Diezgan nesmuki no Spalvas puses. Īpaši tā pēdējā piebilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 (edited) Izklausas ljoti neforshi no Spalvas puses, galvaa maz vai butu sakapis, bet nekadu baigo parkapumu neredzu, LAI NONJEMTU ACC vienigi , varetu izteikt bridinajumu, pasmieties un klapet ciet... Nakamreiz skatiisimies nopietnaak!Spalva tomer ilgi ziedojies gign labaa Edited January 1, 2014 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Ko Tu te smirdi forumā? Man nav jāatskaitas jebkuram random čalim, kādēļ es kaut ko daru vai nedaru, tieši tādēļ ir tāda atbilde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Cik gan grūti cilvēkam var būt atzīt savu lažu. Labāk kā pumpainam tīnim atbildēt "сам лох" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumshais Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 (edited) Spalva nemāk izmantot amx komandu ar kuru slay player par misijas nepildīšanu. Tas ir normāli ka viņš slay gan raund beigas gan sakumā? ( par to ka neizpilda misiju) Un map tā arī tas Alnis tā arī nenomainīja. (cs-italy as_oilrig cs_italy) Foršs adm. Edited January 2, 2014 by Tumshais Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Alnis ir tikai viens no mums! Laikam būs jāiedod tev mazais kretīn atpūsties no cs uz pāris dienām, ko arī izdarīšu, ja tu te kaut ko ierakstīsi vai mācīsi mani dzīvot! Atšķirība no mums ir tāda, ka tu esi maziņš kretīns ar lielu muti un lēkā tur, kur nevajag, nav nekāds brīnums, ka man ir acc un tev nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Alnis ir tikai viens no mums! Laikam būs jāiedod tev mazais kretīn atpūsties no cs uz pāris dienām, ko arī izdarīšu, ja tu te kaut ko ierakstīsi vai mācīsi mani dzīvot! Atšķirība no mums ir tāda, ka tu esi maziņš kretīns ar lielu muti un lēkā tur, kur nevajag, nav nekāds brīnums, ka man ir acc un tev nē! Iedomīgs pēc vella! Bet pēc visa augstāk minētā izskatās, ka Tu ar to savu acc neproti apieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumshais Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Atkal Spalva malacis. Vakar spēlējām map de_nuke. Viss būtu taka okay, bet spēlētājs ar nick killer [unauthorized] sāka izcelties ar "Gramatna Atregulētu cfg jeb Configu" . Pēc kāda laika saka bļaut gan dreamcatcher gan pārējie spēlētāji ka killer [unauthorized] ir AIM. Un ko dara Spalva? NEKO !!! Vienkārši IGNORĒ un spēlē tālāk jo killer [unauthorized] un Spalva ir vienā team un viņam tas netraucē. Tad es sāku specot rakstīt dem uz killer [unauthorized] , un pēc kāda laika arī Spalva iegāja Spec. Bet tad killer [unauthorized pārāk izcēlās uz izgāja no serv. P.S. nedaudz izraisa ka Spalva slapo un slayo tos kas viņam nepatīk. Tad vienu raund viņš slayo mani par missijas nepildīšanu tad atkal citus raund viņam ir vienalga un neslapo nevienu , jo tas tak neesmu ES. Visi admini kā admini šis indivīds vienīgais izceļas ar savu "pohujismu". TAS IR NORMĀLI??!!! http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2014-01-02/weekly-cs.gign.lv-1401021731-de_nuke.zip laiki uz aim iespaidīgākie : 06:55 10:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Traki, traki... Jūs neesat domājuši seriālu uzņemt ? p.s. Nikotīna trūkums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumshais Posted January 3, 2014 Author Report Share Posted January 3, 2014 Man vispār ir paralēli tas Spalva, vienkārši kāpēc vajag darīt kkadus brīnumus. Un nevar atbildēt par savām kļūdām ka pieaudzis cilvēks, bet slēpties aiz acc un uzlikt vienkārši mīksto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Jāpiekrīt, ka Spalva ir diezgan briesmīgs. Starpcitu, adminam nav jāiet specos, lai pārbaudītu kādu spēlētāju, t.i., būdams miris, viņš redz gan savējos, gan pretiniekus. Un vispār doma par seriālu man patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 (edited) Kā sauksim seriālu ? GIGN bezdzīve GIGN spalvas kādi vel piedāvājumi ? P.s. Mošk viņam tādas pašas problēmas kā THUGAM nesaturēšana Edited January 3, 2014 by Umad Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Davaj, taisam seriālu! Vispār, ja agrāk pat par kick nerakstīja sūdzības neviens, tad šis indivīds ir noteikti izpelnījies banānu no manis personīgi, ko arī iedošu, lai atpūšas no cs! Viņš smuki māk "runāt", žēl, ka ivņš nav ielicis nevienu demo, kur viņš pats ir ļoti daiļrunīgs! A visi citi, kuriem te nav pa tēmu ko piebilst - ejiet uz SPAM sadaļu un tur izvēršaties, cik jums tīk! Cheers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Kā kaut kāds smerdelis vispār te atļaujas braukt ar muti, kurš GIGN ir pievienojies pirms mēneša? Es te esmu jau 10-gadus, uzticīgi kalpoju un banoju visus kretīnus, taču te kaut kāds maziņš ņedorostoks man kāps uz galvas - nu nē! Ziniet, veriet ciet, jo tam indivīdam tik un tā būs BANĀNS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Tu viņu banosi par to, ka viņš raksta sūdzību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Nē, es banošu, ja viņš vēl daudz drs.. un lēkās acīs ar stulbām, nevajadzīgām replikām Kaut kā tos demo viņš nav nezin kapēc ielicis, lielais varonis Atceros, ka pirms gada bija tā, ja kāds uzrakstīja sūdzību par kick - značit biji pelnījis kick, kuram automātiski nāk klāt piecminūtnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts