Jump to content
GIGN Forum

wh @ pub - wooden shjips


BUKKAKE
 Share

Recommended Posts

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 6728

| ADMINS: Eziic

| NOBANOTAIS NIKS: wooden shjips

| NOBANOTAA IP: 91.105.42.186

| IEMESLS: wh

| UZLIKTS: 28.12.2013 23:28

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/6728

+-------------------------------------------------------------------

http://pussy.gign.lv...19-de_dust2.zip

Eh, sen nebiju šeit spēlējis. Nav komentāru par banu, jo nezinu, kur tur bija wh. Acīmredzot aizdomīgi spēlēju.

Edited by BUKKAKE
Link to comment
Share on other sites

Nu vāks, aimu jau gan jāmāk atpazīt. Gaidu tālāko spriedumu par to vai man bija wh vai nē. Cik atceros, krāsaini kubiciņi vai cilvēciņi uz mana ekrāna nebija un spēlēju kompotenti ar savu esošo pieredzi CS'ā. Ja nebūs unbans, būšu šokā par sevi un par to, vai nevajadzētu iet pie optiķa un pārbaudīt redzi. :/

Link to comment
Share on other sites

Atļaušos dubultpostot, jo redzu, ka nekas uz priekšu nevirzas. Priecātos vismaz par to, ja kāds pastāstītu par brīžiem, kur man itkā bijis wh, jo man šķiet, ka wh tur nav. Nav tā, ka pirmo reizi cs spēlēju un ja arī tur būs kāds moments, tad droši varu teikt, ka to spēšu arī argumentēt.

Edited by BUKKAKE
Link to comment
Share on other sites

Noskatījos demo. Aimu es tur neredzu. Par caursīdīgām sienām grūti spriest. Aizdomīgi likās 2 momenti: kur Ezīti nošāva CT bāzē un kad gāja uz B tā dīvaini apstājās, jo viens bija aiz sienas paslēpies. Laikus no galvas neatceros, ja vajag, rīt sarakstīšu.

Link to comment
Share on other sites

Lauznis tērēt laiku, jo jau vakar čekoju demo un likās, ka visiem viss būs skaidrs, bet ok.

01:01 - pricels lēkā kā zaķis pavasarī

01:43 - ja tur nav aima, es esmu nēģeris

01:55 - tas pats

04:43 - nezināja, ok

05:09 - te es sāku specot, man joprojām izskatās pēc aima

08:42 - nu nelēkā tā normāliem cilvēkiem mērķis

Kaut kas vēl tur bija ap 9. minūti, bet man apnika. Tur ir pilns on/off komplekts.

Link to comment
Share on other sites

Tātad, viss pa detaļām:

01:01 - ex_intrep 0.01, parasti domāts tad, ja lago, bet konfigā iestatīts automātiski.

01:43 - kā tur var būt aims, ja viņam vienu lodi tikai trāpīju tā šaujot. Teiksim tā, C skatīties otrajā raundā ir diezgan normāli, ņemot vērā, ka CT ieroču tik pat kā nebūs, tā pat arī bruņas. Es atvainojos, ka domāju līdzi, kad spēlēju.

01:55 - nu lol, vēl demo kļūdu vainas uzvelt uz manis. Es neesmu vainīgs, ka demo atpaliek. Ja paskatītos uz ping, saprastu.

04:43 - viens pats esi palicis visā kartē, kur, vismaz kā man radarā rādīja, gan A1 un A2, gan B bija manējie un nekur citur tu nebiji. Vienīgais nākamais loģiskais solis no manas puses bija apskatīties bāzē aiz kastes.

05:09 - nu nav tur aims, velns pa rāvis. Pat neizskatās.

08:42 - izdomāju paskatīties kā citiem "raustās" mērķis, un what do you know, visiem ir tieši tā pat kā man, ka demo atpaliek simtdaļas.

Jā, protams, man blakus sēž mamma, kura spaidā man kubikus. :) Citos momentos es beru visas lodes garām, tad man randomā sanāk trāpīt kādu lodi, un tas automātiski tiek norakstīts uz aimu. Es neesmu vainīgs, ka neviens bruņas nepērk.

Edited by BUKKAKE
Link to comment
Share on other sites

Es tos pēdējos momentus redzēju real-time - mērķis smuki brauca uz leju dēļ rekoila un lodes lidoja pretiniekam acī. Pa vidu ir brīži, kad tev mērķis lēkā pavisam savādāk, tb, kā visiem pārējiem, kas liek domāt, ka kaut kas tiek slēgts iekšā/ārā. Būtu forši, ja vēl kāds varētu apskatīt demo.

Link to comment
Share on other sites

Nu beidz, it kā pats nevelc mērķi uz leju, kad ber. Nav tā, ka pirmo reizi šauju un tiešām zinu, kā savākt rekoilu, tikai dažreiz nesanāk kā vēlētos. Tici man, man smadzenes nespēj veikt tik daudz darbību vienlaikus, lai spētu slēgāt un šaudīties vienlaicīgi.

Edited by BUKKAKE
Link to comment
Share on other sites

Aimu es tur neredzu, aimam vajadzētu būt reskākām kustībām tēmeklim, par citām ekstravagantākām palīg progām neesmu eksperts, bet šaušana visas spēlēšanas laikā mainās - ja sākumā minusoji skaisti pa lodei bez stresa galvās, tad pēctam zažims utt. Nelīmējas kopā, bet nu izskaidrot, protams, ka var visu.

Priekš wh maz materiāla, bet ir lietas, kas ir dīvainas. Laikam trešais raunds a spots, kur skatās sienā uz a1 pusi, divas reizes, ja pareizi atceros. Kāpēc jaskatās sienā? Protams ,ka acīs krīt, kad ar awp raunda sākumā paņem, tā bez kārtīgas nostāšanās, tā vnk uzliec un ir, uzliekot palēninājumu 1/2 knapi var tikai redzēt, ka tur kāds pāskrien. Protams, ka tādas lietas var norakstīt uz šarām, bet nav pārliecības, ka tā ir šara.

Edited by R._
Link to comment
Share on other sites

Ar usp tomēr ir vieglāk pa vienai lodei šaut nekā ar AK-47, un man kaut kā pielipis bērt ar viņu, tāpēc dažreiz ir kā ir. Par to A1 sienu - parasti čekoju tieši skaņu, jo TAB tādos brīžos nesanāk spaidīt, tāpēc ir tikai radars un skaņa, pēc kā orientēties. Dzirdu skaņu, skatos uz to pusi, vai nav manējais, tāds stulbs veids, bet dažreiz vajag. Protams, jo no 10 reizēm 1 tikai varu trāpīt caur žogu, jo reflekss darbojas spazmatiski un reaģēju ar asām kustībām, tāpēc dažreiz trāpās, dažreiz ne. Kad viņu pamanīju, vienkārši bliezu un kā redzi, nošāvu. Un gribu piebilst, kad tieši pirms saņēmu banu bija moments, kur izgāju uz A1 un tieši ieraugot fujāku dabuju sejā fullflash, šķiet, ka Ezis to nepiefiksēja, bet es to kēksu pamanīju, tāpēc arī šāvu uz to pusi.

Tiešām netērētu savu laiku, ja būtu vainīgs.

Edited by BUKKAKE
Link to comment
Share on other sites

Jaaa no portjika skatoties DEMKU ,guljot gultaa, likas ka toch bus AIMZELIS,bet tagad caur PC noskatoties, aims isti tur nav... WH pieshut var, bet 2vi momenti abi arii taadi 50uz50... BANS NOVĀKTS, ej spēlē, bet ja šādi turpināsi iekritīsi!

p.s. KLAPĒJAM CIET!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...