bacard Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Sveiciens visiem šīs kopienas lietotājiem! Ir aizritējis kārtējais gads projektam - pēc astrologu ziņām tas bija melnais čūskas gads, kurš dēvējams šausminoši aizraujošs un tai pašā laikā pretrunīgs (kā jau visi gadi), taču geimeri astrologiem netic, tāpēc paši noteiksim to, kāds tad šis 2013. gads ir bijis GIGN ganību laukos! Šī topika mērķis ir Jūs iepazīstināt ar aptuveno notikumu kārtību, kā arī cerēt ieraudzīt veiksmīgus ieteikumus labākai pasākuma noritēšanai. Provizoriskais scenārijs: Priekšspēle 28.12. - 30.12. Diskusija, kurā tiek apspriesta turnīra gaita, izteikti ierosinājumi un kritika. Scenārija plānošana. Kategorijas 31.12. - 05.01. Tiek izveidots topiks, kurā es piedāvāju savas nominācijas, kā arī Jums ir iespēja ieteikt tās nominācijas, kuras vēl varētu pievienot, vai pamatot, kāpēc kāds no manis ieteiktajiem variantiem nav piemērots. Nominēšana 06.12. - 10.01. Tiek nominēti kandidāt katrā nominācijā. Balsošana 11.12 - 17.01 Tiek apkopoti kandidāti katrā nominācijā un katrs no nominētajiem tiek izvirzīti tālāk balsošanā. Notiek balošana par kandidātiem. Noslēgums 18.01 Rezultātu paziņošana un pievilcīgs kopsavilkuma raksts no Bakarda. Un vai ir nepieciešamība pēc kaut kādām nomināciju bildītēm, ko vēlāk lieloties varētu ievietot savā foruma parakstā? Kā arī joprojām ir aktuāli atrast pagājušā gada nomināciju topikus, kuri mistiski ir paslēpušies. Esiet laipni aicināti izteikties, kur ir kāda kļūda plānošanā vai jebkur citur, kā arī varbūt pat piedāvāt absolūti citādāku veidu, kā vadīt šo pasākumu. Edited December 30, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Viss kartībā, plāns kā nākas, laiks pietiks visiem, es arī kaut kā neatradu pagājušā gada nominācijas Domāju,ka nav ko mainīt tradīcīju, nominācijas pa kategorijām, varētu atstāt tās pašas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Gada vilšanās kategorija must have Tikai vajag izdomāt vērtēšanas parametrus, kurus es nevaru izdomāt. Esmu vīlies sevī Edited December 28, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Kaut ko gan vajadzētu pamainīt tajās nominācijās...Tradīcija paliek, tikai nedaudz uzlabotā versijā! Ja vispār izdosies sadabūt tās pagājušā gada kategorijas, jo viss ir pazudis! Vilšanās un viss pārējais tiks apspriests, bet attiecīgajos datumus! Edited December 28, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now