SuperRembo Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Sveiki! Interese RU/ENG nosaukums vienai vecai multfilmai. Cik es atceros no bernibas kasesu laikiem "2 kaķi, viens resns otrs tievs, lidmašīnā cīnās pret ļaunajiem, viņu bāze ir izgāztuvē, brīvajā laikā remonte". Varbūt kādam ir šī arī zināma . Otra traki veca, 20 gadi + - back ka minimums. Multfilma par ultra menu. Seit jau vajdzetu torrent palidzibu RU/ENG vienalga kurs, jo man aizdomas ka tas ir tik aizvesturisks ka tikai torrentu karalis var izpalidzet atrast . Tas itka butu viss, ko sini gada veletos vel atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Ultramens ir jūķūbā. Bet vispār man neliekas, ka būs interesanti atkal viņu skatīties... Bērnībā, protams, ultramens bija vienīgais, kas man interesēja, bet tagad nav gluži tas, tikai laba deva nostaļģijas. Vienīgais, ko es varētu atkārtoti nolūrēt un to jau esmu izdarījis, ir Beast Wars, ļoti labs seriāls, pat kritiķi augstu viņu novērtējuši, ja es kaut ko tagad nejaucu. https://www.youtube.com/watch?v=MD-7lzSGsZ0&feature=youtube_gdata_player Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 Skaidrs thx, zinasu ka tas meklejams youtuba. Palika tas anime ar kaķiem. p.s Man viens radinieks paprasija, lai samekleju vai nosaukumu ta multika, vai ari pasas serijas. Beast wars un transformers tas nava. Bet pec vina teikta apraksta, es laikam ko lidzigu savulaik biju skatijies pa skivim. Apraksts sakombinejot ar vina teikto un pasa atminam. Katra serija, ir kads ļaunais mošķis, neaceros vai bioloģiskais vai robots. Bet tur galvenais varonis brauka ar smago mašinu, kura pārvēršas robota, kuru kontrole cilveks. Visu dmg ko saņemt robots proporcionāli izjūt arī cilvēks. Cik zinu robots bija vienkarši robots, viņam nebija nekādas dvēseles Tapēc saku tie nav transformeri. Bet arī kaut kāds 70-80-90 gadu ražojums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=K_AdxJWFUh4&feature=youtube_gdata_player Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Swat cats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Jap pareizi thx 2/3 Ir atrasti. Ko es bez jums daritu ^.^ Palika tagad tik par mistisko robotu atrast, tas gan nav LV radits ticis. To es berniba pa skivim skatijos sad tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now