b0r1ng Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Čau, reti prasu ieteikumus pirkumos, un pats daudz maz pārzinu tirgu, bet iespējams kaut ko esmu palaidis garām no labiem modeļiem. Tātad meklēju headband tipa austiņas ar mikrofonu. Izmantojamas pārsvarā FPS. Cenu kategorija līdz 70ls ar argumentētiem izņēmumiem. Varianti pērc pa 20 un uz parējo ņem alu - iet secen. Ps: sennheiserus nepiedāvāt Edited November 14, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Kapec ne sennheiser? Labakais kas var but, vienigi nezinu vai pa tadu cenu var dabut... Man ir jau aizvesturiski sennheiseri, un velarvien liekas izcili. Un godigi sakot man austinjas ar mic liekas tizlas, es atsevisku mic izmantoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 Sennheiseri kurus kribu maksà kosmosu. Un līdz tam laikam ņemt PCxxx lēto galu negribās. Un mikrofonam jābūt kopā, jo: 1) Man ir kaķis un mikrofonam būs pizdecs 2) Es sēžu tālu no galda bieži vien 3) Lieks sūds uz galda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Lietoju SteelSeries Siberia v2, pašam patīk, ērtas, labs mikrofons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Plantronics GAMECOM 780 Sennheiser 350 Steelseries Siberia v2 Logitech G35 Logitech G430 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Es zinu vienas reali krutas austinas kuras reali kruti skan (un pasi razotaji to nezin) .Loti plakana afr response (krietni krutak ka lielakajai daljai senhaiseru zem 300ls). Bet vinam nav mikrafona. icon hp-360 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=icon+hp-360&_sacat=0&_from=R40 Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 visus gadus esmu lietojis steelseries ausis un neko labāku pagaidām nezinu ar nepacietību gaidu jaunāko infu par http://steelseries.com/products/audio/steelseries-h-wireless Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Tik pat labi var ņemt SteelSeries Elite, bet man nesen ir parādījies noteikums pašam sev - nepirkt kaut ko, kas ir tikko iznācis. Parasti tur ir kaut kādi bugi un sīkas kļūmes. Edited November 15, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 pa lielam tas nav nekas jauns, nu ok pati kā tāda sērija jā, bet viņā iekļauti visi uzlabojumi kopš 7XB. paskatoties visādus review nu neteiksi ka viņas ir sliktas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Izvēle vairāk krīt uz SS SIberia V2 USB... Man patīk izskats. Vai arī tie Siberia Frost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Eu, bet ja tev pofig par skanju and shit, tad mosha vienkarshi noperc acme austinas par 5Ls? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Eu, bet ja tev pofig par skanju and shit, tad mosha vienkarshi noperc acme austinas par 5Ls? Beefs Lai SS neražo Sennheisera cienīgu skaņas kvalitāti, tad skaņas pozicionēšana tur ir ĻOTI laba, cik nācās saskarties. Un kā jau teicu iepriekš - man nevajag ausis bez mikrofona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Lai SS neražo Sennheisera cienīgu skaņas kvalitāti, tad skaņas pozicionēšana tur ir ĻOTI laba, cik nācās saskarties. Un kā jau teicu iepriekš - man nevajag ausis bez mikrofona. Sennheiserim ir vairākas austiņas paradzētas gamingam - mūltimēdijam, respektīvi ar mic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 pastāv arī šāds variants - http://www.modmic.com/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 pastāv arī šāds variants - http://www.modmic.com/ ir variants. Jāapdomā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Kāds varētu iemest kādu wireless variantu - prasības tādas pašas - gaming, mic.. cena līdz 150. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Siberia v2, ertas, kvalitativa skana, cena nedaudz par daudz mana uztvere, bet tas jau katram individuali. Edited November 15, 2013 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 beidziet drotot, piesieniet 90nieces pie ausīm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Siberia v2 tika pasūtīta + ssd. Topiku var klapēt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 (edited) Izvēlies: Perc Audio Technica ATH Edited November 19, 2013 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Perc Audio Technica ATH Such help.!!! Tu iesaki man nopirkt austiņas bez fucking mikrofona, kuras nevar nopirtk Latvijā un vēl ar pusotras dienas nokavēšanos kopš esmu jau veicis pasūtījumu. PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) Such help.!!! Tu iesaki man nopirkt austiņas bez fucking mikrofona, kuras nevar nopirtk Latvijā un vēl ar pusotras dienas nokavēšanos kopš esmu jau veicis pasūtījumu. PALDIES! Pirkt austiņas ar mikrofonu ir totāls plebeju un ņūbu risinājums. Šī bilde paskaidros, kāpēc. Tu iesaki man nopirkt austiņas bez fucking mikrofona, kuras nevar nopirtk Latvijā Var nopirkt LV. Paskaties salidzini.lv . Es pirku LV Edited November 20, 2013 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) ko jūs sakat par šito http://www.ss.lv/msg.../v70/fcibk.html sorry nepareizais topiks Edited November 20, 2013 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 Pirkt austiņas ar mikrofonu ir totāls plebeju un ņūbu risinājums. Šī bilde paskaidros, kāpēc. Var nopirkt LV. Paskaties salidzini.lv . Es pirku LV Tu tici visam ko redzi internetà? Kā es varēju būt tās muļķis. Es takš varu nopikrt kabas ausis par 5 bakši un mikrofonu par 3, tad salīmēt to visu kopā kā makgaivers un laimīgs sēdēt un uzskatīt sevi gudrāks par citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Piedod bet es ticu. Nekad neesmu atbalstijis austinjas ar mic. NEKAD. Ir bijis pazina kas paris gados nomainija 2 austinjas, jo pavisam vienkarsi vinam kaut kas nobruka un mic nestradaja un skana raustijas (paldies dievam musdienas vel ir garantija). Vienmer esmu atbalstijis atsevisko padarisanu, un musdienas tak ir normali mic, kurus mute nav jabaz bet var smuki sturiti nolikt un tevi tapat dzirdes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now