Ectasy Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 (edited) Sveiki, tātad piedāvāju kādam stīmā nopirkt spēli vai vairākas, kā giftu, 18.10 eiro vērtībā pret CD Keyu šim brīnumam - http://www.g2play.ne...-Steam-Key.html mw3 šeit maksā 10.53, es piedāvāju pretīm jebko no steam store 18.10 eiro vērtībā jeb 12.72ls. Edited October 29, 2013 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Paņemšu 2vas markas par 18Ls. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 (edited) Beef, tā arī nedabūji? edit: btw, tu izlasīji, ka jābūt RU IP, lai varētu aktivizēt spēli steamā? Es personīgi no tā saita vairs neko nepirkšu. NS2 man un vēl simtiem cilvēku iesmērēja zagtas spēles. Atgrieza atpakaļ tās portāla monētas tik daudz, cik tā spēle tobrīd maksāja. Par cik bija lielas atlaides, tad neko daudz atpakaļ es nedabūju. Vismaz ne tik, lai kaut ko sakarīgu bez piemaksāšanas varētu paņemt. Edited October 29, 2013 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Nu it kā vienu keksu sazīmēju... būs jāuzprasa .. vienīgi nesapratu, vai ir īsts, jo šis teica, ka esot varējis stumdīt mākoņus. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 (edited) Beef, tā arī nedabūji? edit: btw, tu izlasīji, ka jābūt RU IP, lai varētu aktivizēt spēli steamā? Es personīgi no tā saita vairs neko nepirkšu. NS2 man un vēl simtiem cilvēku iesmērēja zagtas spēles. Atgrieza atpakaļ tās portāla monētas tik daudz, cik tā spēle tobrīd maksāja. Par cik bija lielas atlaides, tad neko daudz atpakaļ es nedabūju. Vismaz ne tik, lai kaut ko sakarīgu bez piemaksāšanas varētu paņemt. Izlasīju, jā, bet caur VPN to visu var dabūt gatavu. Edited October 29, 2013 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Nu it kā vienu keksu sazīmēju... būs jāuzprasa .. vienīgi nesapratu, vai ir īsts, jo šis teica, ka esot varējis stumdīt mākoņus. Beefs Nejau caur forumu? Nesaprotu, kāpēc tu šaubies par to, vai ir īsts. Vaitad kaut ko tādu arī nevarētu gaidīt? Kāpēc vispār to gribi? Dzīves jēgu meklēsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 RU Keys man pašam stāv bez visiem VPN aktivizēts stīmā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Var vērt ciet, dabūju mw3 (ROW) par 11 cs:go keyiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now