Rupuciits# Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Vārds - Toms Vecums - 15 Nodarbošanās - Mācos skolā Pieredze +/- 3 gadi css un 2 gadi cs 1-6 Statistika - man ir tads nikjis ka man patiik nikus bet es tagad esmu palicis pie viena http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=21113 Laiki - Katru dienu pa kadu stundu divām. Atbalsta - Es nezinu kas mani atbalsta bet ar daudziem esmu taka laba draugā! kāds labums - Es varu teikt tādu tekstu tad kad tie admini ir nepiecieshami reti kursh un kad atnāk pastīties kas notiek tapēc es domāju kad labāk butu ja vairākiem butu tas acc. Kas var nospelet vai nosēdēt serveri kaut stundu vienu. Reg niks - Rupuciits# Es atvainojos pa dažām kļūdām ko pieļāvu un ceru ka sapratisiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Tiešām zini, ka gribi kļūt par džedaju ? Ar lielu varu, nāk liela atbildība. Can you handle it ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Serious kas Tu tāds !? Nospēlētas 5h. Un prasi acc. Kādi tad ir Tavi visi mainīgie niki, jo šovakar tikai Tevi serverī redzēju, vairāk neesmu manījis. Gadi ar par maz. Tavs pirmais posts, un tas ir pieteikums, varbūt sāc apskatīt čīteru reportu, un tur iepostot čīterus, un tad kad būsi jau šeit kādu laiku tad nāc un raksti pieteikumu ANTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Nē, kļūdas nesapratām. Aiztaisam ciet šo murgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Piekrītu pārējiem GA, nav ko te smērēties. Veram ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Nopietni? Serverī vispār tevi neesmu redzējis. Anti. Edited October 28, 2013 by BullsEyE* Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 nesaprotu kāpēc šis topiks vispār izpelnījies tik lielu uzmanību, ciet & nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts