r&r Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 es gribeetu paluugt vienu tiesiibu paketi, proti, xsay. protams, primaarais iemesls ir, ka tas paliidz, lai kaadu pabriidinaatu, ka jaaiet miineet c4 utt un arii lai redzeetu adminu chatu (cik es saprotu, taads eksistee, vienkarshi nekad neesmu redzeejis, jo man nav tas xsay). un ja godiigi, sekundarais iemesls un nebuut ne mazsvariigaaks buutu tiiri taa for fun, zinu, ka tas nevareetu buut veerteejams kaa iemesls, bet vienkaarshi, biezhi ir taadi briizhi, ka kaads uzraksta kaut ko xsay, un vienkaarshi prasaas kaut ko pretii uzrakstiit, bet, nekaa, nevaru. vareetu tach tadu mazu daavaninju uztaisiit man? kaa nekaa jau te ilgi speleju un domaaju, ka esmu pietiekami paziistams, lai man uzticeetu sho gruuto nastu ps: un ja jau reiz rakstu, tad gribetu paluugt, lai varbuut pieshkjir arii xwho komandu, jo vienkaarshi nodereetu, es uzskatu, ka taadai komandai jaapienaakas visiem adminiem, pat ar pashaam nieciigaakajaam tiesiibaam, vismaz agraak taa bija, bet tagad kaa izskataas, taa tiesiiba ir gandriiz tikai tiem kuriem ir pilna pakete. pps: nu varu jau arii piemineet, ka man vinja (xsay) agraak bija, tas ir, kad es tikko dabuuju tiesiibas, un tad es mazliet ar vinjas lietoshanu paarspiileeju, un man vinju atnjeema, bet tas jau bija sen, un es to nozheeloju, vairs taa noteikti nedariishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 lol. izrādās, es nevienu no visām tām entajām reizēm, kad adminiem kaut ko rakstīju čatā, neesmu pamanījis, ka tu nečopē. rispakt. attiecībā uz xwho man visiem veltāms 1 vārds - aizmirstiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 piebildīšu tik to - ka, ja mani atmiņa neviļ es rr pirms laba laika to xsay noņēmu, jo man bija apnicis ka viņš savus tekstus bliež pa visu ekrānu. Nu tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts