HELLOZ Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Iesaku visiem interesentiem piedalīties balvas iespaidigas varetu piedalities tikai nav STEAM CS:GO. Pats tagad lietoju DR beat austiņas tikai ne tieši to modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Labprāt pamēģinātu, bet... Man diemžēl cs:go spēlēšanas laiks nav nekāds lielais unn jā. Es nesaku kad esmu nekāds pilnīgs 0, bet nu par pro es sevi nevarētu nosaukt. Ja paspēlētu kādu laiku ieprieš cs:go, tad gan jau kaut ko varētu no manīm izspiest . Tātad : īsāk sakot - Ja kādam vajadzīgs biedrs, tad es labprāt vēlētos Jums pievienoties. Ir mikrafons, Ir dators, Ir pele, Ir spēle. Ir viss vajadzīgais. Dators arī ir pietiekami labs, lai spēlētu stabili cs:go... Ja ir interese Steam id: Zivele (Uz cs:go stundām neskatamies, lūdzu .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayrrix Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Kad varētu norisināties spēles ? Pastāv iespēja,ka 31 vai 30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Kad varētu norisināties spēles ? Pastāv iespēja,ka 31 vai 30? Pastāv iespēja ka viss tiks apdeitots "Jaunumu (ziņu)" lapā? Edited October 28, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exor_LV Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Atceros vienulaiku bija rakstīts ka vinnēšot datorus. No cik gadiem var pieteikties? Sanāk ja roundā nošauj mani tad es esmu izmests no turnīra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Lol. Tu vispār esi kautko lasījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exor_LV Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Jā esmu gan,sākumā bija rakstīts ka balvā datori no capital.lv,no cik gadiem vispār var piedalīties? es domaju 2,3 vietām varētu piemērot steam naudiņu... anyway MEKLĒJU labus šāvējus un kuriem ir competitive ranks kcik kāds,interesentus rakstīt skype:jancis45 Edited October 28, 2013 by Exor_LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Ja cilvēks prasa, no cik gadiem var piedalīties, tas man liek domāt, kad cilvēks ir līdz 12 gadiem vecs Āāā, pagaidi - būsim nopietni. Var piedalīties no jebkāda vecuma, bet vai tu pašu spēli drīksti spēlēt? /pērle/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exor_LV Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 ļoti asprātīgi! Man ir 17gadi. Par stream es domāju ka es varētu strīmot,jo pats gandrīz katru vakaru strīmoju dayz,csgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Nu tad, jaunais cilvēk, nebūs nekādas spēlēšanas. Tici man, visu dzīvi izčakarēsi, ja spēlēsi vardarbīgas spēles. Nākotnē paņemsi kalašu un izmēģināsi centrā pret visu tautu cs real life. Kad tev mainīsies gads, nu vai divi vai pat vairāk (internetā visu var runāt, moš tev tie paši 12) un paliks 18, tad tev mainīsies hormoni un tu būsi kā sanarkojies nēģeris. Tu šīs datorspēles varēsi uztvert nopietni. Par dzīvību un nāvi. Varēsi trennēt roku. Tas vienkārši tā ir. Kā nēģeris iedeva baltajam... /pērle/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 http://www.gign.lv/news/318 Update 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) neaizmirsti laicīgi uzlikt se mapes ve vietā. EDIT: nvm, mazliet saputrojos. Edited October 28, 2013 by Pauly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 neaizmirsti laicīgi uzlikt se mapes ve vietā. Par ko Tu runā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Ja kāds vēl lasa komandu - varu pieteikties! Varbūt kāds fiksīts gribēs salasīties. Nejau tur kaut ko ļoti nopietnu, bet priekš prieka . Nav nekādas man īpašās prasības. Nav kāds, kurš var pa ātro salasīt? Atceramies - šodien 21:00 beigsies komandu pieteikšanās, bet gan jau maazliet vēlāk arī varēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 http://www.gign.lv/news/319 - Let the rampage begin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 FYI Šobrīd steamā CS:GO divi eiriki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now