Jump to content
GIGN Forum

30x nepatiesi nobanots


VajagUnban
 Share

Recommended Posts

Tātad tur vispār no wh ne smakas,tas viens pre fire,ko dzirdēju,kad bulls skrien tas uz skaņu bija,to 100% varēja dzirdēt ,otro chali,kuru ieraudziju tur tapat bija def spots un + vel tas,ka redzeju viņu un tur bija apmēram 0.12324sec laiks lai izšautu..

Vetsiit, tu mani personīgi jau kādas 5-6 reizes esi nepamatoti nobanojis pa wh,domā šī nebūs tava kārtēja kļūda??Tev vajadzētu mazliet vairāk paspecot un pamācities haku atpazīšanu,jo tu vispār randomā metā banus,kas tevi novāc - značit viņam wh or kkas cits.

Tā tad, iztiksim bez apvainojumiem, un hakus es labi atpazīstu. Tevi esmu banojis 2 reizis, tobiš šī ir otrā reize. Un pārādi kaut vienu banu, kuru es tā pat vien esmu uzlicis? Un par to " tevi novāc, značit viņam wh" smiekli nenāk?

Link to comment
Share on other sites

Negribu atkārtoties un neteikšu, ka esmu skatījies demo, bet līdz šim Mustanga sūdzības bijušas tīras. Turklāt, cik no Jums ir konkrēto demo skatījušies lielākā griezumā, ne vien 2-3 raundus. Tad tagad apsēžaties un padomājiet, cik pašiem bieži ir līdzīgas epizodes. [Kaut vai haļavas caur sienu ar awp - dd2 vai aztec vārti]. 2-3 raundu griezumā, loģiski domājot, varētu šķist, ka ir wh. Ja nav nagls un stulbs spēlētājs, tad labāk skaties visu karti un vērtē viņa spēli kopumā.

Anyway, uzmetīšu aci demo un pateikšu arī ko es īsti domāju, ja bans vēl netiks novākts. Varu vien ieteikt Mustangam izvērtēt, ko un kā dara serverī, jo attiecīgais ķengurs o ' neaL ir bijis diez gan lecīgs, kā vienmēr. Tas gan nerezultējas permanent banā, bet agri vai vēlu tā var notikt. Un ja reiz Tu nāc un čīksti par katru sīkumu un pāridarījumu, tad, acīmredzot, Tev šeit patīk spēlēt. Tātad, nahujam Tu nāc un bojā pats sev spēlētprieku?

Demo neko vairāk par viņu muldēšanu neredzēju. WH nu tur noteikti nav!

Edited by Lumpy
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka tur nekā nav. Esmu diezgan bieži čekojis līdz Mustanga baniem, demo, un visur spēlēšanas stils ir vienāds, šaušanas skills arī ir vienāds, un cik zinu, viņam pieredzes ir diezgan, lai laustu visus pieņēmumus par to, ka ja ir 2/3 prefire tad ir WH.

Varēja tur dzirdēt, dažas haļavas un nekā vairāk tur nav, saņemās.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...